Tilbake til barndomsklubben som sponsor

Barndom med Lunde-leire og fotballspill på Ekebergsletta. Nå tar han med seg sitt R utemiljø inn som sponsor i KFUM-kameratene.

Stadig flere ønsker å bli en del av KFUM-laget. Denne uka ble det arrangert en ny Kåffa-frokost med næringslivsaktører, og trenere/ledere i klubben.

Jens Haugland holdt blant annet et innlegg om sin sykkelreise med Uno X før han nå nylig ble ansatt som ny administrerende direktør i Norsk Toppfotball.

På samlingen ble også flere nye samarbeidspartnere presentert. Blant disse er anleggsgartnerfirmaet R utemiljø. Firmaet ledes av Rune Larsen som selv har en historie med KFUM-kameratene.

- Jeg er født og oppvokst på Ekeberg hvor da Ekebergsletta var vår store lekegrind som barn. KFUM er min barndoms fotballklubb hvor jeg har masse gode minner fra, både på banen og ikke minst Lunde med leirmoro, fotball og manøvere, sier Larsen.

I dag driver han et anleggsgartnerfirma med 20 ansatte med tilhold i Skulleruddumpa på Nordstrand. Han er videre i oppstartsfasen av et tilsvarende firma i Tønsberg hvor han bor i dag.

- Vi påtar oss både arbeid i privathager og for større entreprenør, stat og kommune. Vi ønsker å være  en allsidig utomhus totalleverandør, sier Larsen.

Nå gleder han seg også over å være med på laget som han spilte for som barn på 1980-tallet, den gangen ganske så langt fra Eliteserien, men også da med idrettsglede, kameratskap og fotballdrømmer i fokus.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter