Thon Hotels ny hovedsponsor

Avtalen er godt nytt både for seniorlagene på herre- og kvinnesiden og for barne- og ungdomsfotballen.

Thon Hotels og KFUM-kameratene Oslo har signert en samarbeidsavtale som gjør hotellkjeden til en av fotballklubbens nye hovedsponsorer. 

Avspark for samarbeidet skjedde i forbindelse med den historiske kampen mot Brann, der Thon Hotels var dagens kampsponsor.

– Vi har trua på Kåffa og det de driver med. Klubben er en sjelden blomst i den norske fotballfloraen, og klarer på en unik måte å holde en rød verditråd fra breddeidrettsarbeidet og helt opp til eliteidrettssatsingen. Den utrolige underdog-historien om herrelaget har gått verden rundt, men vi vil også hjelpe til med å løfte kvinnesatsingen i klubben, og bidra til det viktige arbeidet KFUM gjør for barn og unge i lokalområdet. Vi er stolte av å kunne bli med på Kåffa-eventyret, sier Stian Bergerud, leder samarbeid og innovasjon i Thon Hotels.

Daglig leder i KFUM, Thor-Erik Stenberg, er glad for å få på plass den nye samarbeidsavtalen.

– Dette er en kjempefin avtale for hele Kåffa-familien, ikke bare herrelaget vårt i Eliteserien. Gjennom denne avtalen sikres også gode overnattinger for damelaget når de er på sine borteturer. Avtalen innebærer dessuten støtte til breddearbeidet, og det er vi veldig glade for. Kåffa skal være en klubb for livet, og med Thon Hotels på laget kan vi gi et enda bedre tilbud for våre medlemmer på alle nivåer og i alle aldersklasser, sier Thor-Erik Stenberg, daglig leder i KFUM.

Den nye samarbeidsavtalen gjelder for 2024-2025. 

Thon Hotels har vært involvert i fotballen generelt siden 2008, og støtter jentefotballen spesielt gjennom flere ulike initiativ. Blant annet er Thon Hotels offisielle partner i verdiprosjektet «Like Muligheter», som skal gi bedre rammebetingelser for jenter i Idretts-Norge, og sammen med NFF har de også jentesatsingen «Flere Jenter», et eget prosjekt som har til formål å rekruttere flere jenter til alle deler av fotballen – men med spesielt fokus innenfor trener- og lederroller. Thon Hotels er også en viktig samarbeidspartner for Toppserien for kvinner.

_P8A1779.jpeg
Stolte ballhentere på vei over fotgjengerfeltet, iført t-skjorter fra Thon Hotels. Foto: Guttorm Lende

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter