Presseinformasjon

Vi ønsker pressen velkommen til KFUM Arena.

Det er etablert et nytt område for skrivende presse på det som er den nye hovedtribunen på KFUM Arena, langs Ekebergveien, på området som er nærmest KFUM-hallen. I nærheten er det også satt opp en brakke der media kan oppholde seg før kamp, i pausen og etter kamp. 

TV og radio har plasser i et eget mediatårn – i det vi kaller «Babbels tårn» - på motsatt side.

Under følger viktig informasjon til pressen:

Søknad om akkreditering
Media må søke om presseakkreditering for hver enkelt kamp. Søknaden sendes innen kl 16 fire dager før den aktuelle kampen. Vi sender tilbakemelding fortløpende om du blir akkreditert dagen etter.

NB! Vi trenger fullt navn på person og arbeidsgiver, telefon, e-post og hvilken kamp det søkes akkreditering til. Presiser om det er skrivende presse og/eller foto-akkreditering som ønskes.

Presse som skal benytte seg av fribilletter, bes om å melde seg fra to virkedager før kamp. Hvis ikke kan vi ikke garantere at det er billetter tilgjengelig. Plassene på pressetribunen vil prioriteres av skrivende presse som er på jobb.

Fyll ut skjema for akkreditering her

Akkrediteringskort og fotovester
Akkrediteringskort og fotovester hentes ved personlig fremmøte i pressebrakka ved hjørneflagget nærmest KFUM-hallen. Akkrediteringsskranken åpner 1 time før kampstart.

Legitimasjon må forevises ved henting av akkrediteringskort.

Fotografer må levere inn legitimasjon som depositum ved uthenting av fotovest. Legitimasjon blir levert tilbake ved innlevering av fotovest.

Innlevering av fotovester
Fotografer må levere inn sine fotovester i pressebrakka etter kampslutt.

Pressetribune
Pressetribune er på langsiden, nærmest Ekebergveien.

Presserom
Arbeidsrom finnes i pressebrakka. Denne er åpen en time før og etter kamp.

Trådløst nettverk
Det er installert et trådløst nett som er tilgjengelig for media under og etter kamp, men anbefaler å ta med mobilt bredbånd som back-up for skrivende.

Pressekontakt og pressehåndtering
Alle henvendelser om intervjuer med spillere og trenere skal gå gjennom vår medieansvarlig eller medievert på kampdag. På kampdag (før kamp) er ikke spillere tilgjengelig for pressen.

Intervju i tilknytting til trening skjer etter at spilleren/trener er ferdig med trening. Intervjuer foregår på treningsfeltet eller inne i hallen. Om ikke medieansatte i klubben er tilstede, kan kontakten tas med sportssjef Daniel Fredheim Holm.

Alle treninger er åpen for pressen dersom ikke annet er angitt.

Mixed sone
Mixed sone er normalt inne i KFUM-hallen. Spillere og en trener fra hvert lag vil være tilgjengelig for pressen så raskt som mulig etter kampen, dog prioritert senere enn rettighetshaveres intervjuer.

Kun akkrediterte journalister og fotografer med fotovester har adgang til pressetribune og Mixed sone.

Ankomst og parkering
KFUM Arena ligger på Ekebergsletta i Oslo. Kollektivt kommer du deg enkelt til KFUM Arena, enten ved å ta buss 74 som stopper rett ved banen eller ved å ta trikk 17 (Ljabru) til Sportsplassen (ca. 6-8 minutters gange til stadion).

Parkeringsbevis for presse hentes også i pressebrakka. Reserverte plasser for pressen finnes innerst på parkeringsplassen ved KFUM-hallen. Vi kan ikke garantere at det er ledige plasser.

Alternativ parkering skjer ved Ekeberghallen.

KONTAKTPERSONER

MEDIEANSVARLIG: Halvor H. Byfuglien 
[email protected] | Tlf: 90091291

MEDIEVERT KAMPDAG: Markus Bratlie 
[email protected] | Tlf: 46964039

DAGLIG LEDER: Thor-Erik Stenberg
[email protected] | Tlf: 938 79 470

ARRANGEMENTSANSVARLIG, A-LAG: Terje Pettersen
[email protected] | Tlf: 905 94 022

PUBLIKUMSANSVARLIG, A-LAG: Morten Nydal
[email protected] | Tlf: 93 44 55 97

MANAGER, A-LAGET: Guttorm Lende
[email protected] | Tlf: 922 80 884

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter