OBOS spiller oss bedre inn i 2024

OBOS har vært avgjørende for klubbens utvikling siden 2016. Den nye avtalen gir trygghet for hele klubben inn i 2024-sesongen.

- Vi hadde aldri vært der vi er i dag, med spill i Eliteserien og den enorme veksten, uten at vi hadde hatt OBOS med oss siden 2016. OBOS har ved sin rause og gode støtte vært helt avgjørende, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg med den nye OBOS-samarbeidsavtalen i hånda.

Han peker på en enorm vekst og utvikling i topp og bredde, både på jente- og guttesiden. Støtte til utallige aktiviteter for barn og unge underveis som har skapt begeistring og engasjement.

- Vi gleder oss over at samarbeidet fortsetter og til alt vi skal gjøre gjennom sesongen som ligger foran oss. OBOS blir fortsatt godt synlig på alle draktene våre, og på treningstøy for a-lag damer og herrer. I tillegg er det fortsatt OBOS-rabatt på alle fotballskolene vi arrangerer. Vi gleder oss veldig til Eliteserie- sesong med OBOS på laget, sier Stenberg.

Får mye igjen
Også i OBOS jubles det over at en ny avtale er signert.

- Vi har hatt gleden av å følge klubben på reisen mot Eliteserien. Vi føler at vi får mye igjen for dette samarbeidet, så det at vi nå både kan forlenge og øke vårt engasjement i klubben, ser vi på som veldig positivt, sier sponsoransvarlig Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Norges største boligbyggelag er opptatt av å støtte både topp og bredde.

- KFUM har en stor breddeavdeling som sørger for å gi mange barn og unge et tilbud om trening og fellesskap. I tillegg har toppfotballsatsingen tatt store steg. At dere nå skal spille i Eliteserien er jo helt fantastisk og ikke noe mange turte å tenke på i 2016, sier Thomas.

OBOS har store forventninger til KFUM i året som kommer.

- Sammen med KFUM skal vi utnytte alle mulighetene avtalen gir til engasjement og aktiviteter i tillegg til eliteseriekampene. Vi har god erfaring med samarbeidet med KFUM med de mange felles aktivitetene vi har gjort, alt fra å lage fotballmoro på Lambertseter senter til fotballkort, lage fotballmagasin og ikke minst gjennomføre mange veldig fine Fanzones. Når vi i tillegg vet at OBOS-medlemmer kan se kampene til Kåffa med OBOS-rabatt, er det bare å glede seg til sesongen, avslutter Thomas.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter