Tidenes NC-kickoff

For en fest det blir når Norges beste fotball-lag skal få smake på Norway Cup-følelsen. (Foto: NTB)

Høydepunktene står i kø for KFUM-kameratene denne sesongen.

Lørdag får vi lov til å invitere Bodø/Glimt i en eliteseriekamp som sklir rett over i Norway Cups åpningsshow et par presise Emil-utspark lengre bort på Sletta.

Det er et utsolgt KFUM Arena som tar imot de helgule fra Bodø når de kommer ruslende over gangfeltet litt før avspark kl. 16.00. Der kommer de sammen med et KFUM-lag som skal gjøre et nytt forsøk på å ta årets første hjemmeseier.

Det er er uansett to lag med selvtillit som skal ut å kjempe om nye poeng. KFUM etter to sterke borteseire og sist det som omtales som klubbens "største prestasjon" med seier mot Molde. Glimt har festet grep om et nytt ligagull og fikk en flying start på årets europacupspill denne uka.

Vi anbefaler alle tilskuere om tidlig ankomst til Ekeberg denne dagen. Det vil også bli mulighet til å henge i GoalGata - vår egen standgate langs Ekebergveien - der det vil bli mye aktivitet fra kl. 14.30.

Blant annet har følgende samarbeidspartnere meldt sin ankomst:

  • Altibox/Viken Fiber med bl.a. fotballdart.
  • Privatmegleren presenterer fotballprosjektet Better Future Pakistan.
  • Porsche viser frem sin klassiske 911.
  • Rønningen Folkehøyskole presenterer seg og sine tilbud.
  • Hummel og Torshov Sport vil presentere diverse fotballtøy.

I tillegg vil KFUM-kameratene ha sine egne stands med mat/drikke og supportereffekter.

Vi gleder oss til fotballfest på Ekebergsletta! Et perfekt vorspiel til en fantastisk uke på Sletta der mange hundre KFUM-spillere skal i aksjon utover i uka.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter