Nye verktøy for å utvikle klubben

Nye sponsorer inn gir nye muligheter til å utvikle hele klubben. Siste tilskudd til sponsorlaget; verktøykjeden Tool Depot.

KFUM-kameratene er en klubb i vekst og utvikling. Tool Depot er Norges raskest voksende verktøykjede. Nå vil sistnevnte støtte Kåffa ved å bli samarbeidspartner.

- Med personlig erfaring som forelder til barn/ungdom i klubben, samt som nabo, kjenner jeg godt til de fantastiske verdiene klubben står for, alle de fine folka, den inkluderende kulturen, og hvordan vi har blitt tatt imot, er noe vi verdsetter høyt og som passer godt med vår egen kultur. Vi i Tool Depot ser virkelig frem til å bli en del av laget, sier daglig leder Stein Bjertnes.

Tool Depot satser ikke bare på å være en kompetanse bedrift den profesjonelle håndverker, men har også et stort utvalg av elektroverktøy, hageverktøy, tilhengere og mye annet i butikken deres på Bryn.- Som en ekstra fordel får alle Kåffa-medlemmer egen Kåffa-rabatt og kan handle som proffene! Etter sommeren lanserer vi også en ny nettbutikk med hele vårt rike utvalg. Vi håper flere kan la seg inspirere til å sette i gang med sine prosjekter, store som små, sier Bjertnes.

Vi takker for støtten fra Tool Depot og andre som den siste tiden har funnet stor verdi å bli del av KFUM-laget.

IMG_0164.jpeg

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter