Thomas tvilte aldri – signerte for to nye år

Da storebror Holm fikk muligheten til å forlenge avtalen som Johs sin assistent for to nye år, var det ikke noe å lure på.

Thomas Holm ble hentet inn som assistenttrener på KFUMs a-lag før sesongen.

På feltet og sidelinja har den tidligere meritterte ballspilleren blitt stadig varmere i trøya, og denne uka ble det klart at han har signert en avtale som knytter han til klubben ut 2026.

- Jeg var aldri i tvil om at jeg skulle forlenge avtalen da jeg fikk denne muligheten. Vi har hatt en fantastisk sesong, og dette vil jeg være med på videre. Jeg elsker å jobbe på det øverste nivået, og i en klubb som KFUM, sier 43-åringen som har en fortid i blant annet VIF og Molde, som har vært utenlandsproff i Heerenveen med spill i Champions League og som har 4 a-landskamper og 60 aldersbestemte Norge-kamper i beltet.

Takknemlig for NIF-tida
Thomas kom til KFUM fra Nordstrand der han har vært i ti år, blant annet som a-lagstrener. Etter å ha hatt perm denne sesongen blir det nå permanent «flytting» til Ekebergsletta.

- Jeg har hatt en veldig fin tid i Nordstrand, og har blitt veldig glad i den klubben og folka der, men nå blir det KFUM for fullt de neste to årene, sier Thomas.
 

<em>Thomas Holm har funnet seg til rette på Ekeberg. Foto: Markus Bratlie</em>
Thomas Holm har funnet seg til rette på Ekeberg. Foto: Markus Bratlie

Han roser både trenerteam, støtteapparat, spillergruppe, administrasjon og frivillige for velkomsten på Ekeberg.

- Jeg har lært utrolig mye dette av året, av Johs, Daniel og alle rundt klubben. Jeg er imponert over spillergruppa og hvordan de har tatt nivået, ikke minst hvordan vi har vist oss fram mot topplagene. Det er en gruppe med veldig sterke relasjoner, noe jeg mener kjennetegner miljøer med suksess. Den følelsen merker jeg i hele klubben, understreker Thomas.

Vil ta nye steg
Han trives godt som assistenten til Johannes Moesgaard, som han ikke kjente fra før av. De tok en bli-kjent-prat rundt juletider som overbeviste Johannes om at Thomas var mannen å ha som sin høyre hånd.

Det er både Johs og Thomas glad for i dag.

- Johs er allsidig. Han er god på mye. Forståelsen han har for spillet i mange faser uten å ha spilt selv, og kamp uten å ha vært i de situasjonene selv, vitner om et meget talentfullt kjennskap og innsikt til spillet, sier Thomas.

Nå ser han fram til nye timer på feltet og nye kamper med KFUM-logoen på brystet.

- Vi skal bare jobbe enda hardere, trene enda bedre og jobbe enda mer med detaljene. Jeg tror også vi har bygget på oss selvtillit som vi skal ta med oss i det videre arbeidet, sier Thomas.

Vi er glad for å ha Thomas med på laget videre! Når vi synger om at vi er på vei til Champions League, så er det greit å ha en i rekkene som allerede har vært der…

<em>Thomas tar gjerne styring langs sidelinja når han blir bedt om det av Johs - ofte på slutten av kampene. Her fra hjemmemøtet med Brann i vår. Foto: Nyebilder / Thomas Bjørnflaten</em>
Thomas tar gjerne styring langs sidelinja når han blir bedt om det av Johs - ofte på slutten av kampene. Her fra hjemmemøtet med Brann i vår. Foto: Nyebilder / Thomas Bjørnflaten


 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter