Hjorth forlenger ut 2027!

Vi har blitt enige med vår venstreback om en ny kontrakt som strekker seg ut 2027!

Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Med en landslagspause foran oss byr vi på en skikkelig gladsak! Jonas Lange Hjorth har signert en ny avtale som strekker seg ut 2027.

Spilleren som kom til oss fra Follo foran 2023-sesongen tok raskt nivåforskjellen opp til OBOS-ligaen og nå Eliteserien! Nå er han klar for å ta ytterligere steg med en ny langtidsavtale i boks:

- Det er gledelig. Deilig å kunne være med den gjengen her enda lenger. Det gir meg ro, slik at jeg kan fortsette utviklingen min her. Også trives jeg veldig godt! 

Turen fra lavere divisjoner opp til Norges øverste nivå beskriver han som både "gøy" og "lærerik".

- Det har vært lærerikt å gå fra 3. div til Eliteserien på litt over et år. Det har vært gøy, med mange oppturer, og noen nedturer. Nedturene er noe man lærer av, men det har uansett vært veldig gøy. 

Jonas trekker frem tempo og kvalitet som de største forskjellene han merket når han kom til klubben.

- Det gikk overraskende fint. Man merker fort at tempo og kvaliteten er en annen. Man blir straffet hardere på feilene man gjør. Men jeg syntes jeg har tatt det på en bra måte, selv om jeg merker at Eliteserien er ganske mange nivåer opp.

Blant høydepunkter i KFUM-karrieren så langt er det vanskelig å komme utenom det historiske opprykket.

- Det største må være opprykket i fjor! Kampen mot Skeid (da opprykket ble et faktum) er det største jeg har opplevd. Det vil nok stå som det største jeg har opplevd i lang lang tid. 

Han trekker også frem scoringen mot Moss, hvor han elegant lobbet ballen over keeper etter å ha startet angrepet selv.

- Scoringen var et vendepunkt i forrige sesong for min egen del. Etter den kampen startet jeg hver eneste kamp. I tillegg ble jeg matchvinner. Det var ganske stort for meg!


I videoen over kan du se kampen mot Moss hvor Jonas ble matchvinner!

 

Med slike høydepunkter i minnet, er det ikke rart at Jonas nå kjemper for å sikre seg en fast plass i startoppstillingen!

- Jeg håper å spille meg til fast plass, men Hickson har gjort det bra. Det er tøff konkurranse. Jeg var skadd på våren, men etter det har jeg jobbet for å kunne bidra mest mulig og for å være klar når sjansen byr seg. 

At Jonas er klar for nye år i KFUM-drakten er også hovedtrener Johannes Moesgaard glad for:

- Jonas er en spiller som allerede har vist at han har et veldig høyt nivå. Strålende innleggsfot, masse fart i beina. Godt driv med ballen. Strålende energi, treningsvilje. Riktig mentalitet til å være her i Kåffa. Han vil hele tiden bli bedre. Jonas er en topp gutt.

Med en nylig forlenget kontrakt og pågående konkurranse om plassen, blir det spennende å se om Jonas får sjansen til å skinne utover denne sesongen! Etter landslagspausen venter Haugesund hjemme på KFUM Arena søndag 20. oktober før vi reiser til Fredrikstad 30. oktober for å spille semifinale i cupen!

Billetter til Haugesund-kampen finner du her!

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter