Gir Kåffa ekstra hestekrefter

Porsche gir gass med KFUM og blir med videre som støttespiller.

KFUM-kameratene opplever at det er mange aktører som ønsker å være del av vår satsing i Eliteserien og gi støtte til klubbens brede arbeid blant barn og unge.

I dag kan vi presentere en ny aktør som gir oss litt ekstra hestekrefter inn i en spennende sesong der vi har over 130 lag påmeldt til seriespill: Porsche Center Oslo.

- Vi ønsker å støtte og påvirke noe som er positivt for samfunnet, spesielt i vårt lokale distrikt. Vi har hatt samarbeid med KFUM i flere år, og det er utrolig gøy å se hva klubben har fått til og hvordan den driftes og utvikles. Da snakker vi ikke bare om guttas a-lag og opprykket til eliteserien, men hele bredden i klubben, for alle aldre og kjønn, sier salgskonsulent Benjamin Nydahl og Lasse Eriksen, leder av forretningsutvikling.

I forrige uke tok de spillende markedsressurs Amin Nouri og KFUMs Pål Eriksen i hånda etter å ha signert en ny avtale. 

- Vi i Porsche Center Oslo gleder oss til å være til stede på hjemmekamper og andre arrangementer i regi av klubben, her skal vi sørge for å vise oss frem med noen spennende nyheter som lanseres i inneværende år, i tillegg til å heie frem Kåffa fra tribunen, sier Porsche-gutta.

Vi er glad for at dere kjører videre sammen med oss, og ser fram til et spennende samarbeid.
 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter