Sparebank 1 SR-Bank på lag med Kåffa

KFUM blir første sponsoravtale på Østlandet. – Vi var solgt fra første møte.

Sparebank 1 SR-Bank har sitt utspring i Rogaland. Nå sikter banken seg inn mot Østlandet og som del av sin satsing har de nå bestemt seg for å bli med på KFUM-laget.

- Vi har over en lengre periode vært på jakt etter vår første sponsoravtale på Østlandet. Flere tilfeldigheter satte oss i kontakt med KFUM og fra første møtet var vi solgt. Det er ikke til å legge skjul på at det er andre lag i Oslo som har bedre forutsetninger for å lykkes i Norsk toppfotball, men hardt og riktig arbeid over tid trumfer både historie og forutsetninger. Dette har vi i Sparebank 1 SR-Bank både latt oss imponere over og kjenner oss igjen i. Derfor ønsker vi et langsiktig samarbeid med KFUM-kameratene, sier banksjef Bendik Eftang.

KFUM har signert flere nye sponsoravtaler den siste tiden, men har absolutt plass til og behov for å få med flere støttespillere på laget. Uansett er avtalen med en bank som Sparebank 1 SR-Bank en svært viktig samarbeidspartner.

- KFUM er veldig glad for å få på plass avtale med bankpartner. Vi hadde et veldig godt samarbeid med Sparebank1 Telemark fram til for et par år siden og gleder oss til å starte dette opp igjen nå når sammenslåing mellom Sparebank1 sørøst og SR-bank er på plass. Det blir et godt samarbeid om banktjenester for klubben og ambisjonen er også at dette skal komme både ansatte og medlemmer til gode i tiden som kommer, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Banksjef Eftang har også håp om at mange KFUM-kamerater finner veien til Sparebank 1 SR-Bank.

- Vi håper at sponsoratet gir økt stabilitet og trygghet for videre satsing på Ekeberg, samtidig som vi ønsker å være den foretrukne privatbanken og bedriftsbanken for alle som samarbeider eller jobber med KFUM, sier Eftang.
 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter