«Tigere» som brøler med i heiagjengen

Tiger Consulting kjenner seg igjen i Kåffa-identiteten og er en stolt medspiller for klubben.

Tiger Consulting er navnet på et lite og spesialisert konsulenthus basert i Oslo som tilbyr rådgivning i tilknytning til offentlige anskaffelser.

Trønderen Geir Tore Gaukerud er grunnlegger og daglig leder. Han har en fortid som dommer i fotballen gjennom nesten 20 år og har også vært pappatrener for klubbens G2001-årgang. Nå ønsker han å gi klubben medvind i ryggen ved å være sponsor og støttespiller.

- På samme måte som vi i Tiger Consulting har definert oss innen en relativt smal nisje, men som samtidig treffer bredt,  ser vi at også KFUM har dyrket en identitet, som «breddeklubb med toppfotball» basert på et tydelig verdigrunnlag. Vi identifiserer oss med hva KFUM har fått til med begrensede ressurser, både når det gjelder topp- og breddefotball, og ikke minst det klubben er i ferd med å skape med nye KFUM Familiearena, sier Gaukerud.

Han er del av et konsulenthus som er opptatt av lagspill og verdien av eierskap og lojalitet til verdier og strategier. Her mener han også KFUM har truffet godt de siste årene.

- Vi tror dette har medvirket til KFUM sin posisjon innen både topp- og breddefotballen. Så kan jeg som utflyttet «trondhjemmer» – og med glimt i øyet i retning min hjemby – kanskje legge til at det muligens ikke er alle som har lyktes like bra på den fronten de senere årene, melder Gaukerud.

Vi er takknemlige for at «tigrene» i konsulentbransjen har trua på oss – og brøler med oss i en stadig større heiagjeng.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter