En oppdatering fra våre utlånte spillere

Vi har hele syv spillere på utlån i ulike klubber i Norge på nåværende tidspunkt. Her kommer en liten oppdatering på deres sesonger så langt. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Med en bred tropp har det vært nødvendig å låne ut noen av våre spillere denne sesongen. Etter at Niclas Semmen dro på utlån på overgangsvinduets siste dag teller vi syv spillere på utlån i klubber fra Norsk Tipping-ligaen, Post Nord-ligaen og OBOS-ligaen. 

Yasir Sa'Ad (Grorud)

Yasir har scoret hele 10 mål på 19 kamper for Grorud så langt. Laget ligger i skrivende stund på 8. plass i Post Nord-ligaen avd. 2. 

- Låneoppholdet har vært positivt! Det at jeg har spilt så mye som jeg har gjort er selvfølgelig bra for min egen utvikling. Det har vært bra med målpoeng, men jeg føler det fortsatt er flere ting jeg kan utvikle meg på så det blir spennende nå mot siste del av sesongen.

Yasir Sa'Ad Kfum-kameratene
Yasir under sesongoppkjøringen

Andreas Vedeler (Bærum)

Andreas og Bærum ligger for øyeblikket på 5. plass i Norsk Tipping-Ligaen avd. 3 (samme avdeling som KFUM 2). Keperen har fått med seg hele 17 kamper denne sesongen på utlån hos Bærumslaget. 

Selv sier han dette om låneoppholdet:

- Låneoppholdet har vært helt topp så langt. Spillergruppa er en nydelig gjeng, og vi spiller mye bra ball. Dette til tross for at vi er litt bak den tabellposisjonen vi forventet av oss selv før sesongen. Personlig har høstsesongen begynt veldig bra. Jeg hadde jo ingen preseason ettersom jeg hadde en kneskade som satte meg ut i rundt 5mnd, så jeg brukte tid på å komme igang. Men jeg kjenner iallefall stor tillit av både klubb og trener her, og da er det lett for meg å prestere.

Andreas Vedeler i KFUM-buret
Andreas Vedeler i KFUM-buret

Sondre Spieler Halvorsen (Follo)

Sondre har scoret 8 mål på 9 kamper på lån hos Follo denne sesongen. Laget ligger på 9. plass i Post Nord-ligaen avd. 2, kun to poeng bak Yasir og Grorud. Selv sier han følgende om sesongen så langt:

- Det har vært lærerikt og mye opp og ned. Jeg fikk en veldig kronglete start etter at jeg ble skada etter 1 uke og var ute i 3 måneder. Så etter det har jeg bare jobbet hardt med å komme tilbake på banen. Etter jeg kom tilbake har det vært mye positivt. Så er det fortsatt en del kamper igjen av sesongen, så det blir bare å fortsette å jobbe hardt!

Sondre Spieler Halvorsen KFUM-kameratene
Sondre under sesongoppkjøringen

Kristoffer Lassen Harrison (Moss)

Lassen dro først på et korttidsutlån til Moss i midten av mai før dette omsider ble forlenget ut sesongen. Forsvarsspilleren har allerede spilt 14 kamper, og har fått med seg en scoring i årets OBOS-liga. Moss ligger nå på en solid 3. plass og Lassen kan rykke opp for andre år på rad.

- Låneoppholdet mitt i Moss har vært veldig bra så langt. Jeg har blitt tatt veldig godt imot av både trenere og spillere. Har fått mye tillit som har gitt meg muligheten til å utvikle meg enda mer og vi er i en fin posisjon for resten av sesongen. Trives veldig godt i Moss.

Jones El-Abdellaoui og Kristoffer Lassen Harrison
Lassen og Jones (som var utlånt til Kåffa i fjor) Foto: Christoffer Andersen / NTB

Adnan Hadzic (Raufoss)

Adnan dro til Raufoss i juli og har allerede spilt 8 kamper for OBOS-liga laget. De gulkledde ligger nå på en 9. plass, omtrent midt på tabellen i OBOS, og har nå tre seiere på rad med Adnan fra start.

- For min del har det så langt vært et vellykket opphold, fått spille massevis av viktige kamper og bidratt så godt jeg kan! Masse tillit har vist seg å være en viktig faktor for prestasjonene til laget. Det startet litt trått når jeg først ankom, men etter en 3-4 kamper så har vi virkelig slått ut i full blomst og tatt 3 seiere på rad, så den perioden vi befinner oss i nå er veldig positiv! Nå ser vi kun framover og gleder oss til å spille enda flere viktige kamper utover i sesongen!

Adnan Hadzic KFUM-kameratene
Adnan Hadzic under eliteseriekampen i fotball mellom KFUM Oslo og Fredrikstad på KFUM-Arena. Foto: Thomas Andersen / NTB

Mohammed Hopsdal Abbas (Strømmen)

Abbas dro til Strømmen samme dag som Adnan dro, i midten av juli. Han har spilt 7 kamper for laget fra Romerike som nå ligger på 7. plass i Post Nord-ligaen avd. 2, tre poeng foran Grorud og Yasir. Abbas er selv fornøyd med låneoppholdet så langt:

- Låneoppholdet mitt i Strømmen har vært bra og lærerikt frem til nå. Jeg trives med både dyktige trenere og spillere. Vi har vel postnords yngste tropp, der jeg er en av de eldre og får tatt mer ansvar og lederskap, som er en av de positive tingene jeg får utviklet meg på og tatt med videre. Også er det viktigste av alt, at jeg spiller alle kampene, prøver å holde meg skadefri og leverer så bra prestasjoner som mulig. Frem til nå synes jeg det har gått veldig bra. Også skal det sies, at jeg savner gutta på Ekeberg, og jeg ser frem til å returnere dit ved sesongslutt. Men akkurat nå er fokuset mitt 100% strømmen og de resterende kampene vi har igjen her!

Mohammed Hopsdal Abbas KFUM-kameratene
Abbas fra sesongoppkjøringen i vinter

Niclas Schjøth Semmen (Mjøndalen)

Niclas dro på utlån til OBOS-liga klubben på overgangsvinduets siste dag. Han har derfor ikke rukket å spille noen kamper for bruntrøyene enda, men vi satser på at han kan bidra til at de holder plassen på nest øverste nivå denne høsten!

- Jeg synes det virker veldig bra, bra spillergruppe og trenerteam og ganske like rutiner som i Kåffa så det er en del som er likt. Har bare vært på 1 trening (i går) og det var en ganske rolig økt, men jeg har blitt litt bedre kjent med opplegget her.

Niclas Schjøth Semmen KFUM-kameratene
Semmen på Marbella

Nå venter en spennende høst på samtlige, som stort sett har mye å spille om i serien enda! Vi gleder oss uansett til å få guttene tilbake på Ekeberg ved sesongslutt. 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter