Collett til Arendal

Den allsidige backen signerer for sørlandsklubben og forlater KFUM ved sesongslutt.

Tobias Collett har hatt en tøff sesong med lite spilletid på grunn av skader. Han har derfor bestemt seg for å ta steget ned:

- Jeg drar til Arendal for å være med på et spennende prosjekt, i tillegg føler jeg det kan være greit for meg å restarte litt. Jeg har gått et år med masse skader og trenger derfor å spille masse til neste år. Arendal er heller ikke veldig langt unna Grimstad, der min familie bor.

Gode minner
Collett har vært i klubben siden sommeren 2018 og har vært med på et opprykk og en supersesong i OBOS-ligaen før han ble satt på sidelinja av skader i år.

- Jeg kommer til å savne spillergruppa veldig mye. En ubeskrivelig gjeng som har vært med å bidra til to av de beste åra i karrieren min, så langt. Alle andre mennesker rundt og i klubben vil jeg også savne, så mange fine mennesker, forteller backen før han forteller om sine beste minner i klubben: 

- Vanskelig å velge en, men jeg må si opprykket fra 2.div. Den høsten etterfulgt av den avgjørende Åsane-kampen borte, var helt magisk rett og slett!

Vil bli savnet
Hovedtrener Jørgen Isnes, er klar på hva vi vil miste i Collett.

- Tobias har betydd mye for oss på og utenfor banen. Han var stor bidragsyter på felt og i kamper i 2019. I 2020 har han hatt stor tilstedeværelse, selv om skademarerittet har vært utfordrende. En spiller alle ønsker å ha i stallen vil jeg tro, pga. at han gir mye av seg selv.

- Dessverre er det nå slik at vi må prioritere i tiden som kommer, men jeg håper av hele mitt hjerte at Tobias får det han trenger nå. Skadefri og mange kamper blir viktig for Tobias, og da tror jeg at det å kunne gå ned et nivå innimellom vil være verdifullt. Altfor mange som ikke gjør det, og som går på samme smellen år etter år.

Og det er ingen tvil om Collett er velkommen tilbake i Isnes sitt mannskap.

- Jeg håper at Tobias på et eller annet tidspunkt spiller under mine vinger igjen. Vi alle ønsker han tilbake hos oss, så får vi se om forutsetningene er der.

- Vi vil savne energien hans på og utenfor banen, men vet at Arendal kommer til å få godt utbytte av det. Lykke til Tobias!

LES OGSÅ:
LSK-kampen utsatt
- Målet er å få Kåffa opp i Eliteserien
Var det siste kamp på KFUM Arena?

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter