- Målet er å få Kåffa opp i Eliteserien

Alexander Pedersen har signert ny avtale ut 2022.

Keeperen kom til klubben før årets sesong og har notert seg med ti kamper denne sesongen. Pedersen har tidligere spilt i Hønefoss BK, Kongsvinger IL og kom til klubben fra IK Start. 

Hønefoss-gutten er klar på hvorfor han ønsker å fortsette hverdagen sin på Ekeberg:

- Grunnen er enkel, jeg trives utrolig godt og har stor tro på det prosjektet som klubben driver med. Jeg har hatt en veldig fin utvikling under Miki og resten av trenerteamet.

- Jeg liker måten vi jobber på for å utvikle oss hver eneste dag. Derfor føltes det riktig å signere flere år for klubben, forteller Pedersen. 

På et bra nivå
Til tross for et meget spesielt år å komme inn i en klubb på, er keeperen godt fornøyd med klubbens tilstand: 

- Det har vært et spesielt år, vi kommer ikke utenom det. Jeg syntes det sportslige i klubben er på et bra nivå, det er klart at vi har flere steg å ta for å bli en toppklubb i Norge, men vi er på god vei. 

Pedersen er også veldig optimistisk og positiv til hvor han tror klubben kan komme:

- Målet er å få Kåffa opp i Eliteserien.

Fornøyd trener
Hovedtrener, Jørgen Isnes, er meget fornøyd med å ha med seg Pedersen videre: 

- Alex er en godt likt person i lag og miljø. Han er utadvendt og har stor tilstedeværelse. Han trives godt i klubben og miljøet, og viser det ved å signere nye to år. Det er vi veldig glad for.

- I år har han vært en del involvert og da spesielt i første del av sesongen. Han har hatt noen gode kamper, deriblant raufosskampen hvor han ble matchavgjørende, forteller treneren. 

Isnes legger til at Pedersen har perioder på treninger hvor han er enorm, og at det gjør at de har et suverent keeperteam nok en gang neste år. Miki, Knut, Alex og en ung Jonathan.

Keeperen fra Hønefoss har slitt med spilletid etter at Søyland Skjærstein kom tilbake fra skade, men Isnes ser ikke bort ifra at Pedersen kan kjempe til seg plassen i startoppstillingen igjen: 

- Alex er akkurat nå i utfordrerposisjon, noe han har vært før også. Det gjelder å få ut mye av det han viser i trening også i kamp og stabilisere prestasjonene sine. Det gjør at vi får en god keeperfight i årene som kommer også.

LES OGSÅ:
Strikke den en Kåffa-genser?
Var det siste kam på KFUM Arena?
Øby til FFK

Annonse fra Obos-ligaen: