LSK-kampen utsatt

LSK i karantene etter smittetilfelle i Jerv.

Søndag skulle Kåffa spilt mot Lillestrøm på Åråsen. Nå er det klart at den kampen utsettes.

Bakgrunnen er at en Jerv-spiller har testet positivt på covid-19. I og med at LSK spilte mot Jerv tidligere i uka, er nå hele Lillestrøm-laget satt i karantene.

Tidligere i dag ble det varslet at kampen mellom Åsane og Jerv denne runden ble utsatt på grunn av at en spiller på Åsane er smittet. Så ble det nå i kveld altså kjent at også en spiller i Jerv er rammet. 

- Vi har vært forberedt på at dette kunne skje. Ikke uventet at vi også blir rammet slik smittesituasjonen er nå. Nå er det viktigste at folk holder seg friske. Vi ønsker de smittede spillerne i Åsane og Jerv alt godt, og håper de raskt er tilbake på banen igjen, sier daglig leder i KFUM, Thor-Erik Stenberg.

Trener Jørgen Isnes tenker også først og fremst på spillerne som er rammet, selv om han veldig gjerne skulle stilt til kamp på Åråsen søndag.

- Rent sportslig er det selvfølgelig kjedelig. Vi var godt forberedt og jeg hadde en god magefølelse før denne kampen. Men det kan jeg fortsatt ha når vi møter de senere, sier Isnes.

Nå vil troppen i stedet gjennomføre en internkamp i morgen.

- Det betyr at mange får 90 minutter, så det er i alle fall positivt, sier KFUM-treneren.

Det er for tidlig å si når LSK-kampen nå vil bli spilt, men fortsatt er planen at siste runde av OBOS-ligaen 2020 skal spilles 5. desember. Neste helg skal Kåffa spille mot Øygarden på Intility Arena. 
 

Annonse fra Obos-ligaen: