Hickson herjet i cupseier!

David Hickson (x2) og Mame Ndiaye sine første mål for klubben sørget for avansement til 3. runde i cupen!

Frigg - KFUM (0-1) 0-3

Vi tok tidlig tak i oppgjøret på Majorstuen! Allerde etter 4 minutter ble Mame Ndiaye felt i motstandernes boks, men dommeren var ikke enig i vår dom og ga oss heller en corner.

At vi ble snytt for straffe skulle ikke ha mye å si, for David Hickson ga oss ledelsen fra den nevnte corneren! En klarering svevde i en fin bue over backen vår før han satt ballen i nettet med en nydelig volley.

Senere i omgangen skulle Hickson presentere seg igjen. Denne gangen headet han et knallhardt innlegg fra Haitam Aleesami i tverliggeren.

Mame Ndiaye fikk også en gyllen mulighet i den første omgangen etter å ha blitt satt nydelig opp av Adam Saldaña, men hjemmelagets keeper fikk vist frem gode reflekser.

Den andre omgangen startet likt som den første: med KFUM-scoring. Mame Ndiaye tegnet seg på scoringslisten for første gang i KFUM-drakt! Fra kloss hold hadde han få problemer med å lure ballen forbi Frigg sin sisteskanse.

Hickson show

Det var flere som skulle score sine første KFUM-mål i dag. Midt i den andre omgangen skulle kampens store spiller vise seg frem igjen! David Hickson ladet skuddfoten fra hjørnet av 16-meteren og fikk nok en gang et godt treff!

Med en 0-3 ledelse kunne vi dermed kontrollere kampen inn og sikre videre avansement til den tredje runden i cupen!