Rekordmange på Kåffa-frokost

Nye avtaler signert.

Denne uka inviterte vi igjen til frokostsamling for samarbeidspartnere og næringslivsaktører.

Oppmøtet der fortalte med all tydelighet at det er mange som er nysgjerrige og interessert i det som foregår i og rundt KFUM-kameratene om dagen.

En fullsatt klubbstue ble oppdatert på det sportslige fra trener Johannes Moesgaard og spiller Petter Nosa Dahl, Halvor H. Byfuglien snakket om hvordan vi som klubb ønsker å gå inn i Eliteserien 2024, mens Thor-Erik Stenberg fortalte om planene for både den midlertidige arenaen og den kommende KFUM Familiearena.

Harald Strømme, med lang fartstid fra kommunikasjon, TV og idrettssponsorater, og nå sentral i NPG Sport & Communication som KFUM har et samarbeid med, hadde også et innlegg:

- Her i KFUM finner vi noe unikt. Det ligger i klubbens verdigrunnlag. En annerledesklubb, sa Strømme.

Etter en lang periode uten denne type frokoster, ble det virkelig et fantastisk comeback.

- Det ble en veldig god Kåffa-frokost med rekordstort oppmøte. Vi opplever at mange vil være med på laget vårt om dagen, tilbakemeldingene etter samlingen var god og flere nye avtaler er signert, sier Stenberg.

Samtidig understreker daglig leder i klubben at det er behov for flere friske midler inn.

- Vi har et godt løft på inntektssiden, men med de betydelige investeringene vi nå gjør for å spille Eliteserie på Ekeberg, trenger vi enda flere bidragsytere som har lyst til å være med på den reisen vi nå står i, sier Stenberg.

Vi sikter mot ny Kåffa-frokost i mai. Om du vil være med på laget som sponsor eller samarbeidspartner er Amin Nouri mannen å ta kontakt med: [email protected].

Amin og spillerne på laget vil også gjerne at flest mulig kjøper sesongkort til fantastiske opplevelser på Ekeberg denne sesongen.
 

frokost2.jpg 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter