- Nå starter moroa

- En stor ære for meg å få lede KFUM i OBOS-ligaen.

Så er vi bare timer unna. Kåffa skal gjøre comeback i OBOS-ligaen. Selv om oppgaven neppe kunne blitt mye tøffere, er det en optimistisk gjeng som reiser til Vestfold i morgen.

- Vi gleder oss veldig, og vi skal nyte dette. Mange snakker om at alvoret starter nå, men for oss er det moroa som starter nå, understreker trener Jørgen Isnes.

Han har vært i ligaen som KFUM-trener før, men den gang som assistent til Ståle Andersen. Nå er det han som er sjefen.

- For meg er det en stor ære å lede KFUM i OBOS-ligaen, sier Isnes.

Og han kommer til Sandefjord etter en vinter der han og gutta har fått gjort den nødvendige jobben.

- Jeg er fornøyd med progresjonen. I perioder har vi sett veldig bra ut, men vi har hatt for varierende perioder. Gutta ser bra ut nå, og vi er der vi skal være.


Tøff start
Kåffa starter som kjent med de to lagene som måtte ta turen ned fra Eliteserien i fjor: Sandefjord og Start. Ut fra hva de viste i fjor høst, så er trolig Sandefjord borte på papiret den tøffeste av årets 30 kamper.

- Sandefjord ble nummer 7 etter at de gjorde trenerskiftet i fjor. Det vitner om et godt lag. De er et et lag som ikke er helt ulikt oss selv, og med en god bredde i stallen. Med flere spanjoler i laget er det et ballbesittende lag vi møter. De er absolutt storfavoritt til å ta seieren i denne kampen, sier Isnes.

LEST DENNE?
Bli kjent med Sandefjord og resten av OBOS-ligaen

Solid erfaring
Hans gutter har med andre ord alt å vinne. Og det er tropp med god selvtillit som gleder seg til å kjempe om poengene på Komplett Arena. Treningskampene har variert både i prestasjon og resultater, men den siste tiden har det blitt bra med seire.

- Vi har en tropp der mange har erfaring på dette nivået. De vet hvordan vi skal balansere nerver og glede inn mot en slik kamp. Det er stor entusiasme i gruppa om dagen. Det liker jeg, sier Isnes.

Han håper mange KFUM-ere tar turen og gir sin støtte fra tribunen.

- Det betyr mye for oss. For oss var det fantastisk å avslutte sesongen med Kåffa-familien i fjo. I alle kvalikkampene var det et herlig engasjement i hele klubben jeg håper vi nå bygger videre på. Jeg håper å se mange med Kåffa-flagg i Sandefjord i morgen, sier Isnes.


Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter