Før Sandnes-kampen

Les deg opp på søndagens motstander.

Sandnes Ulf står med rekka 1-3-0 etter fire kamper i OBOS-ligaen. 2-0 mot Start sist var et sterkt resultat. Vi møtte laget også i OBOS-ligaen 2016. Da endte det med 6-2-tap i Sandnes og 3-1-tap på Ekeberg.

Her er hva vi skrev om søndagens motstander før ligastarten:

SANDNES ULF
Sandnes-klubben har enda høyere ambisjoner enn OBOS-ligaen på sikt, men var ikke nærmere i fjor enn at det endte med 10.plass. Slik begeistrer ingen i Sandnes, og spesielt ikke i en sesong hvor rival Viking lykkes så til de grader med direkte opprykk til eliteserien på første forsøk.

Tidligere spydspiss Bengt Sæternes er mannen som skal forsøke å reise kjerringa i 2019, og det vil han forsøke uten et par av sine mest rutinerte profiler fra fjorårets stall og en del utskiftninger. Vi i KFUM er glad for å ha tidligere Sandnes Ulf spiller Kristian Brix på plass hos oss på Ekeberg. Vidar Nisja har lagt opp, og også Remi Johansen er ferdig i klubben.

I et forsøk på å kompensere er Christian Landu Landu, og finske Johannes Laaksonen med over 200 kamper fra den finske eliteserien hentet inn. Klubben har også gjort en meget spennende signering i spanjolen Simon Colina. Colina ble oppdaget på treningsleir på Marbella i vinter der han imponerte stort foran nesen på agenter og speidere fra alle verdens kanter. Sandnes Ulf nølte ikke et sekund og skaffet signaturen på spilleren før hjemreisen fra Spania. En spiller det kan bli spennende å følge med på i år. Sandnes Ulf framstår som en joker som kan være med å kjempe om opprykk, og de har en god stall, men da skal nok mye klaffe. Ikke fått det til å gli helt i treningskampene i vinter. 

Nøkkelspiller: Jasmin Bogdanovic

Inn: Kaloyan Kalinov (Egen juniorstall) Adrian Berntsen (Brodd) Ingvald Halgunset (Vidar) Johannes Laaksonen (Seinajöen, Finland) Christian Landu Landu (Tromsø) Simon Colina (Radomiak Radom, Polen)

Ut: Kristian Brix (KFUM) Nicklas Frenderup (Køge, Danmark) Andreas Dybevik (Bryne) Vidar Nisja (Lagt opp) Niels Vorthoren (ukjent) Vegard Aasen (Vidar) Remi Johansen Roger Ekeland (Os) Erixon Danso (Egersund) Deniss Korneiciks (Egersund) Egil Selvik (Odd)

HER KAN DU LESE OM ALLE OBOS-LIGALAGENE!

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter