- En kickstart på min kuleste periode i fotball-livet

Seier mot Skeid smakte godt. Nå gleder Isnes seg til de neste ukene.

KFUM-SKEID 2-1 (1-1). Det er noe ekstra med Skeid-kampene. Og slik skal det også være.

I vårkampen mistet vi seieren helt på tampen. Det smakte derfor ekstra godt da alle tre poengene ble igjen på Ekeberg i ettermiddag.

- Det er en solid kamp som vi vinner fortjent. Vi har nok sjanser til å punktere matchen, men så er vi heldige på slutten når de treffer stolpen, erkjenner Isnes.

Perfekt start
KFUM fikk en perfekt start ved at kaptein Sortevik satte inn 1-0 da det var spilt omtrent fem minutter. Gjestene utliknet litt før klokka viste halvtimen gjennom en enkel ball inn i bakrommet og en god lobb over keeper Thomas.

- Det blir mye dueller og lite spill i startfasen, men jeg synes vi står bra opp i duellspillet. Vi scorer tidlig, og får kampen i vårt spor. Skeid er giftige inn bak oss og etter unødvendig ballbrudd. Dette straffer de oss på, sier KFUM-treneren.

- Skeid er ekle å møte. Hver gang vi mister ballen, er de kapable til å straffe oss, men i dag håndterer vi dette godt nok etter hvert. Etter pause blir det mindre baller inn bak oss, og vi duellerer oftere baller fremover i banen. Vi får etter hvert mer ro med ball, og spiller Skeid lave.

Avgjørelsen kom et kvarter før slutt. Stian fikk kjempet ballen fram til Tavakoli. Spissen hadde hatt et par gode sjanser tidligere i kampen, men var iskald da han ble satt opp ved dette tilfellet.

God Daniel på midten
Isnes lot seg imponere av sin nye spiss i dag.

- David er heroisk på topp. Sliter, duellerer, skaper og scorer.

Sebastian Jarl fikk sin debut, mens Daniel tok plass i den dype midtbanerollen i Robins fravær. 

- Daniel er meget god inne sentralt, mens Sebastian gjør en meget god kamp på stopperplass. I tillegg gleder jeg meg over å se Collett begynne å nærme seg toppformen. Det er kult å se hvordan andre tar ansvar når vi har flere etablerte ute, skryter Isnes.

Dagens kamp var starten på en utrolig kamprekke for KFUM-kameratene. Nå venter ligaleder Aalesund borte. Søndag kommer Sandefjord på besøk, og så blir det cupfest den påfølgende torsdagen.

- Vi snakket om det før kampen i dag. At dette for mange – og for meg – er den kuleste perioden i fotball-livet til nå. Vi gikk utpå i dag for å kickstarte denne perioden med en seier i lokaloppgjøret.

Aalesund neste
Nå blir det en rolig økt i morgen før det skal lades for møtet med Aalesund. Kåffa har nå snart godt to måneder uten tap. Sist gang vi sto igjen med null poeng var nettopp mot AAFK da vi rotet bort seieren på slutten.

Onsdag vil trioen Troudart, Hammar og Rasch være tilgjengelige igjen. Gledelig i dag at også Stavrum fikk et innhopp. Imponerende hvordan 20-åringen har jobbet seg tilbake etter et nytt skadeopphold.

- Nå gleder vi oss til å innta Color Line stadion. Vi er sugne på en ordentlig skalp, sier Isnes.

Etter dagens runde har KFUM styrket sin fjerdeplass på tabellen (39 poeng). Ingen av de tre lagene bak oss plukket full pott denne runden. Det betyr at det er fem poengs luke for KFUM ned til 5. plassen, men der følger tre lag på like mange poeng (34).

Og nå innrømmer Isnes at han blir skuffet om det ikke bli kvalik i november.

- Vi er ikke interessert i å bli dårligere enn der vi er nå. Det blir helt feil, sier Isnes etter nok en sterk seier på KFUM Arena. Den fjerde strake seieren på hjemmebane.

LES OGSÅ:
Denne gang var David vår!




Spilt S Vunnet V Uavgjort U Tap T + - +/- Poeng P Form
1 Bodø/Glimt Bodø/Glimt 4 3 1 0 9 1 8 10 V V V U
2 Molde Molde 5 3 1 1 9 3 6 10 V V V T U
3 Brann Brann 5 3 1 1 8 5 3 10 V T U V V
4 Rosenborg Rosenborg 4 3 0 1 6 2 4 9 V T V V
5 Strømsgodset Strømsgodset 4 3 0 1 5 5 0 9 T V V V
6 Kristiansund Kristiansund 4 2 1 1 5 5 0 7 V U T V
7 Odd Odd 5 2 1 2 6 7 -1 7 T V U V T
8 Haugesund Haugesund 4 2 0 2 4 6 -2 6 V T V T
9 Lillestrøm Lillestrøm 4 2 0 2 5 8 -3 6 T V T V
10 Fredrikstad Fredrikstad 4 1 2 1 5 5 0 5 T V U U
10 KFUM KFUM 4 1 2 1 5 5 0 5 U U T V
12 Viking Viking 4 1 2 1 3 3 0 5 V T U U
13 Sandefjord Fotball Sandefjord Fotball 3 0 1 2 2 5 -3 1 T U T
14 Sarpsborg 08 Sarpsborg 08 4 0 1 3 2 6 -4 1 T T U T
15 HamKam HamKam 5 0 1 4 1 5 -4 1 U T T T T
16 Tromsø Tromsø 3 0 0 3 2 6 -4 0 T T T

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter