Denne gang var David vår!

En sen Tavakoli-scoring fikset uavgjort for Skeid sist. I dag sikret en sen Tavakoli-scoring tre poeng til Kåffa.

KFUM-SKEID 2-1 (1-1). Etter en landslagspause var det endelig tid for OBOS-ball igjen i dag. Lokaloppgjør mot Skeid ble før sesongen blinket ut som et av årets høydepunkt.

Isnes var tvunget til å gjøre noen endringer på laget. Robin og Emmanuel var uaktuelle på grunn av kort, mens Hammer var på reise. Det åpnet for debut for Sebastian Jarl i midtforsvaret. Daniel tok plass på midten, mens Tavakoli fikk sin debut på hjemmebane mot klubben han forlot nylig.

Tidlig Stian-mål
Etter noen famlete åpningsminutter med pasningsfeil og svake avklaringer fikk Kåffa servert kampens første målsjanse.

Skeid-keeperen slo utspillet rett i beina til Yannis. Vår kvikke høyrekant fant Sortevik inne i banen. Kapteinen fikk godt med plass og kunne styre inn matchens første scoring. Ikke alt for hardt, men til side for keepers rekkevidde og via stolpen og i mål.

Målet var Stians 7. så langt i år.

Like etterpå fikk Skeid en god sjanse etter dårlig ryddejobb i KFUM-forsvaret. Skuddet fra Hassan gikk imidlertid til side for krysset bak keeper Simon.

Etter halvspilt omgang fikk Tavakoli en god anledning til å putte sitt første i KFUM-drakt på KFUM Arena. Lars leste spillet, fant Yannis som slo på tvers til Tavakoli. Dessverre ble ikke førstetouchen helt maks og han fikk derfor ikke helt dreis på skuddet med kun keeper foran seg.

Noen minutter senere var lagene like langt i målprotokollen.

KFUM mistet ballen ved midtstreken og Skeid slo ballen inn i et rom der de trives bra. Peter var raskest på løp og med Simon på halvdistanse vippet Skeid-spissen ballen elegant i mål.

Utover i omgangen skapte KFUM mest, uten at det var en omgang med for mange måltilbud foran Skeid-målet. Like før pause fikk Stian muligheten til å stille inn siktet igjen like utenfor 16. Denne gangen curlet han læret mot krysset, men denne gangen ble det stang ut.

Skuddvillig Stian
KFUM tok tak i kampen fra første blås etter pause.

Det var bare spilt noen minutter da Tavakoli fikk panna på et godt slått frispark fra Daniel. Hardt presset gikk headingen på utsiden av stanga.

Kampen åpnet seg opp, og lagene byttet på å sette stor fart framover.

Stian var sugen på mer mål og prøvde seg stadig fra distanse. Med høyre og venstre testet han ut Skeid-keeperen fra langt hold. To ganger på kort tid måtte målmann gi hjørnespark, uten at de ga uttelling.

Kampen var på vei inn i sitt siste kvarter da kampen ble avgjort.

I vårmøtet scoret Tavakoli for Skeid slik at det ble poengdeling. Denne gangen var heldigvis Tavakoli kledd i rødt og hvitt og gjorde ingen feil da han ble satt opp av Sortevik skrått på mål. Tavakolis andre på to kamper for KFUM - og Sorteviks 15. målgivende for sesongen!

Skeid fikk sin mulighet. På overtid satte Nunez ballen i stolpen etter et soloraid i feltet. Men denne gangen fikk ikke Skeid sin overtidsscoring - og denne gangen hadde heldigvis vi David.

- Dette var deilig, det. Vi er nest best i by'n - og viste det igjen i dag, sa trener Isnes til Profetene før han overlot KFUM-ropet til matchvinner David.

Tre deilige poeng - og en nydelig start på en kamprekke klubben aldri har opplevd tidligere. Ligaleder Aalesund på onsdag neste. Så følger Sandefjord og Odd på hjemmebane. Bare å glede seg!