Drømmestart for damene i 2.divisjon!

Hele 9 ulike målscorere i serieåpningen på hjemmebane mot Snøgg!

KFUM - Snøgg 10-0 (5-0) Alt lå til rette for en bra dag på sletta. Humøret til damene var på topp, og alle var giret på å komme i gang med 2.divisjon.

Det tok ikke lang tid før proppen skulle løsne, allerede etter 2 minutter spilt satte Tone Bettina Pirisi ballen i mål. Seks minutter senere slår Seline Rekkedal et nydelig corner som havner på hodet til Silje T. Stavnheim på bakre stolpe, og det stod 2-0.

Vi jobber videre med det vi har øvd på i oppkjøringen, og spiller oss til flere gode målsjanser. Det kunne fort kommet flere mål her.

I løpet av de siste 15 minuttene av 1.omgang setter Elise Haviken, Marit Flaa og Marianne Sundsvalen hvert sitt mål, og med det var resultatet til pause 5-0.

Press etter pause

I pausen blir vi enige om å opprettholde fokus og ikke legge oss bakpå. Presset fortsetter bra i 2.omgang, men mål 6 kommer ikke før vi har spilt 53 minutter. Mina Mathiassen-Nymoen fyrer av et skudd fra rett utfor 16 meteren, og ballen er like klistret i krysset som Marit Flaa sitt skudd i 1.omgang. Snøgg starter med ball, og misser på en pasning. Emma Jasmine Arthur plukker opp ballen, og det står 7-0 i det 54 minutt.

Det skal gå en liten stund før neste mål sitter. Til tross for godt press og flere sjanser. Heldigvis hadde ikke luften gått helt ut av damene. 75 minutter har gått når Ylva Tønjum slår et innlegg som treffer perfekt på hodet til Emma Jasmine Arthur, 8-0. Minuttet etter er Ylva Tønjum sist på et innlegg av Aslaug Stavrum og det står 9-0.

Damene hadde ikke tenkt å stoppe der. Thea Sofie Kanestrøm stod på riktig sted da corneren ble slått av Seline Rekkedal i det 85 minutt, og vi jubler for 10-ende gang!

Stolt trener

Jesper Eek sier etter kampen at han er utrolig stolt over hvordan damene jobber godt gjennom hele kampen. "Vi scorer noen utrolig flotte mål, gjennomfører 90 utrolig gode minutt og fristes ikke av å være tilfreds underveis".

Debutanter

I startelleveren kunne du finne tre debutanter; Tone Bettina Pirisi, Rikke Othilie Thorkildsen og Emma Jasmina Arthur. Thea Sofie Kanestrøm ble byttet utpå etter 76 minutter spilt. Ikke lenge etter fikk også våre J19 spillere Sofie Moksnes og Vilde Schei Carlsson muligheten til å teste nivået på damelaget.

Neste kamp spilles lørdag 30.april kl.17:00 på Grei Kunstgress, vi trenger din støtte fra tribunen!