NTB_ozLy2yfy0mI

Varm opp til Kåffa-kamper i «bortekirker»

Tenkt deg på bortekamper i Eliteserien? Hvorfor ikke varme opp til kamp i bortekirker?

Det var stor stemning med godt oppmøte av KFUM-venner på Haugesund Sparebank Arena i går ettermiddag. Nå er noen av våre veteraner i gang med å planlegge borteturer med kirkegang som en del av oppkjøringen.

- Vi samtaler for tiden med prester i noen av byene vi skal besøke. Foreløpig er vi på ballen i Trondheim, Bodø, Tromsø og Fredrikstad, sier duoen Svein Harsten og Frode Stordal.

Først ute et stiftsstaden Trondheim. Der er det ventet et solid innrykk av profeter dagen før nasjonaldagen, i alle fall i Kåffa-målestokk. Kampstart på Lerkendal er kl. 18.00.

- Vi varmer opp med besøk i Nidarosdomen. Dette er jo en torsdag, så det er ingen ordinær gudstjeneste. Men det er en kort middagsbønn kl 12.00. Vi møtes derfor kl 11.45 utenfor østveggen. Etter formiddagsbønnen blir det omvisning i domen, melder veteranene.

De håper både tilreisende og lokale KFUM-kamerater vil slutte opp om arrangementene – og bortekampene – utover i sesongen. Spre gjerne informasjon videre til venner og bekjente.

Vil du ha mer informasjon, eller har gode innspill. Ja, da tar du rett og slett bare kontakt med Svein eller Frode på telefon.

Svein Harsten 977 54 048
Frode Stordal 951 78 917

NTB_a4q6eF9CYjo.jpg
KFUM-FAMILIEN: Lokale og tilreisende KFUM-venner lagde lyd på Haugesund Sparebank Arena da Nuñez puttet seiersmålet. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter