Høstferiefotball - OBOS Camp 2024

I regi av KFUM Akademiet og norsk toppfotball arrangeres det OBOS Camp for årgangene 2011-2017 fra mandag til onsdag i uke 40

Meld deg på OBOS-Camp!

 

KFUM inviterer til OBOS-Camp for alle mellom årgangene 2011 og 2017 i høstferien. Campen er mandag 30. september til onsdag 2. oktober.

Meld deg på OBOS-Camp Her

OBOS-Camp er en ny nasjonal fotballsatsning, med fotballcamper over hele Norge. Den har fokus på kvalitet, trivsel og inkludering.

Hvem kan delta på OBOS Camp?

På KFUM sin OBOS camp kan man delta hvis man er født mellom 2011 og 2017. 

Det er ingen krav til sportslig nivå på deltakere ved OBOS-Camp. Det eneste som forventes av spillerne er vilje til og ønske om å lære. OBOS-Camp er en utviklingsarena for alle som ønsker å utvikle seg som fotballspillere, uavhengig av nåværende nivå. Øktene vil kreve konsentrasjon og fokus, samtidig som de vil være lærerike og morsomme for alle.

 

Praktisk informasjon

Sted: KFUM Hallen, Ekeberg kunstgress og KFUM Arena

Dato: 2.-4. oktober

Deltakeravgift: 1050 kr

Pris for barn på akademiet: 300,- per dag, og valgfritt antall dager

Deltakeravgiften inkluderer lunsj alle dager, egen ball og noe bekledning. Det blir fruktservering i siste fotballøkt.

 

Program og innhold

En typisk dag på OBOS-Camp består av to fotballøkter på feltet, lunsj, og friaktivitet inne i hallen i pausen. Hver dag har et eget sportslig tema som øktene tar utgangspunkt i. Fotballøkten før lunsj har fokus på trening og deløvelser rundt dagens tema, mens det blir mye spill i økt 2. 

Programmet varer fra kl. 09.00-15.00 hver dag (det er mulig å komme fra 08.30 og være til kl. 15.30). NB: Hver dag registrerer man seg i kiosken ved oppmøte, og melder også fra her når man drar hjem. 

MELD DEG PÅ OBOS-CAMP HER

 

Hva er OBOS.Camp?

OBOS Camp er en helt ny nasjonal profesjonell fotballcamp der kvalitet, trivsel og inkludering er i fokus. Campene er preget av innhold av høy kvalitet, kompetente trenere og instruktører og mye aktivitet. Målet med OBOS-Camp er å gi barn og unge et tilbud som skiller seg ut fra det de gjør ellers i fotballhverdagen. Det skal tilbys fotballaktivitet med god kvalitet, til en pris som gjør det tilgjengelig for flere. Du kan lese mer på obos-camp.no.

 

 

* Spørsmål kan rettes til [email protected]

* Mer praktisk info sendes pr. mail til alle påmeldte rett i forkant

Mvh

KFUM Akademiet

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter