- Vil gjerne takke alle og enhver for den nydelige støtten vi fikk i Bergen

Dette sa Isnes etter kampen mot Brann!

Kampen startet i et forrykende tempo hvor hjemmelaget gikk rett i strupen på oss.

- Vi visste at det kom til å blåse litt i denne kampen. Det skulle vi være forberedt på. Brann kom ut av startblokkene, og da var det rart for meg å se at noen faktisk stod med lua i hånda. Men vi kommer litt inn i det etter hvert og scorer en herlig scoring etter godt forarbeid. Uansett blir dette en kamp hvor vi må forsvare oss mye lavt og når vi gjør det så er vi for sent på plass og for passive. De gangene vi får presset høyt har vi bedre kontroll.

Nosa ga oss ledelsen. Foto: Guttorm Lende

Brann tar ledelsen rett før pause

Fryktelig skuffende at vi slipper inn rett før pause og faktisk 15 sek over overtiden. Her også for passivt forsvarsspill. 2.omgang blir en omgang vi aldri klarer å etablere noe. Noen av gutta ser sluttkjørt ut og vi må gjøre bytter pga vondter. Til slutt, i det Start går opp i 2-1, gjør vi en endring som blottlegger oss. Her gjøres det dårlige valg og feil og det ender med to baklengs i det 90 minutt. Ny læring og erfaring, men ikke fornøyd. En referanse på hva toppen har å tilby. I dag var det for lite ork, forflytning og ro hos spillerne til at vi skulle skape nok og holde brann vekk fra mål i lengre perioder.

Start ledet sin kamp til pause. Dette betydde at vi var avhengige av mål dersom vi skulle gjenerobre 3.plassen.

- Johs og Daniel holdt oss oppdatert og vi hadde kontroll der, ref formasjonsendring.

En god sesong, som ikke er ferdig enda

3. plassen røk i kveld men vår trener er meget fornøyd etter at seriespillet er fredig.

- Et meget godt seriespill er over. Gutta har gjennomført en fantastisk sesong frem til nå. Det positive får være at vi har scora i alle bortekampene våre. Vi glemmer denne kampen raskt og retter blikket mot kvalik.

Fantastisk bortesupport!

Han er også meget imponert over gjengen på tribunen i dag!

- Det profetene leverte i dag var høy klasse. BB hos Kåffa. Vil gjerne takke alle og enhver for den nydelige støtten vi fikk i Bergen. Håper alle og mange flere møter opp på intility tirsdag 8.november.

Dagene før kvalik-kampen på Intility skal brukes godt, og gi litt velfortjent hvile.

- Nå tar vi et par dager off, kvitter oss med Brann-kampen, samt benytter oss av erfaringene vi har fått i dette bortemøtet. Så blir det noen fine treningsdager inn mot 8.november.