- Vi skal angripe

Jakter tre nye poeng mot Nest.

Norway Cup 2019 er historie og nå spilles ballen over til OBOS-ligaen igjen. Søndag reiser a-laget til Sotra for å spille seriekamp igjen.

Kåffa har gode minner fra Nest-Sotra og Ågotnes gress denne sesongen. Vi slo grønntrøyene hjemme på KFUM Arena og vant stort i cupkampen på Sotra litt senere.

- Vi har møtt Nest to ganger, og lykkes godt med det vi gjorde inn mot disse kampene. Nå tar vi forbehold om at det muligens gjøres noe før de møter oss, men vi kjenner godt til deres svakheter og styrker. Det blir viktig at vi er gode i presspillet vårt, og ikke minst utnytte de rommene som oppstår når vi vinner ballen, sier trener Jørgen Isnes.

Med Moses solgt til Strømsgodset må han sette sammen en ny angrepstrio.

- Moses er ute, og det gir muligheter for andre. Det har alltid vært sånn at andre plukker opp hansken  og det tror jeg blir gjort denne gangen også. Sånn er fotballen, og vi stiller et godt mannskap i morgen, sier Isnes.

Han må fortsatt unnvære Fisnik, Lars og Tobias. En kjedelig rapport fra trening denne uka er også at Håkon Aalmen pådro seg en kneskade.

- Det er mest sannsynlig snakk om menisk eller korsbånd, sier Isnes.

På plussiden er det at Simen Vedvik og Marius Brevig er på gang igjen, og begge med i troppe denne gangen. Simen har trent seg tålmodig opp etter et langt skadeavbrekk og har nå også signert proffkontrakt.

- Han har sett bra ut på trening den siste tiden, sier Isnes.

Han gleder seg å angripe en ny OBOS-ligakamp og har god tro på at det blir med noe hjem fra Sotra søndag kveld.

- Vi skal ut og angripe og går for tre poeng, sier Isnes.
 

Annonse fra Obos-ligaen: