- Vi må grave dypt nå, men vi graver oss ikke ned

Isnes etter Blink-smellen.

KFUM-gutta dro til Trøndelag for å kjøre seg tilbake på vinnersporet etter to tap på rad. I stedet kjørte de rett i grøfta - og fikk seg en solid ripe i lakken.

Blink kom over bare etter noen minutter, la på til 2-0 og 3-0 før pause. Punkterte definitivt kampen med nummer fire etter pause, før Lasse Sigurdsen satte inn vårt trøstemål rett før slutt.

- Slike perioder som vi er inne i nå, tilhører også fotballen. Den utfordringen får vi ta, og jeg gleder meg til å slå tilbake, sier trener Jørgen Isnes seint i kveld.

For en gjeng der resultatene har gått imot den siste tiden, var det langt fra noen medisin å få en på trynet før kampuret viste fire minutter i Stjørdal.

- I dag er det første gang jeg ser at selvtilliten får seg en knekk utover kampen. Gutta prøver, men de prøver noen ganger for mye. Det går utover struktur og valg. I tillegg er Blink veldig mye mer aggressive og holder høy intensitet. Når du da ikke matcher det, blir det veldig tøft, sier Isnes.

Møter et godt lag
Han er klar på at i det blindsporet de er inne i nå, så er det umulig og feil å peke på én bestemt ting.

- Dette henger selvfølgelig sammen og det blir vår oppgave i trenerteamet å få gutta til å skjønne at kvaliteten er her. Gutta trenger støtte nå, og det skal de få.

Samtidig er han opptatt av å skryte av motstanderen.

- Vi møter et godt angrepslag i dag. Honnør til dem. Der har de noen av de beste spillerne i ligaen.

Og - så får attpåtil særdeles lett spill:

- Blink får det som de vil. Rommene de søker, får de tidvis gratis av oss, i tillegg klarer ikke vi være gode nok til å straffe de når vi får muligheten, sier Isnes.

I veien for hverandre
Ganske sympotomatisk for kampen, var det at KFUM-spillere sto veien for hverandre da vi forsøkte å straffe Blink.

- Vi løper oppå hverandre to ganger når vi kan score. I dag blir det gjort feil jeg ikke har sett før i år. Men - igjen; dette henger sammen, sier Isnes.

Ingenting postitivt? Joda...

- Det positive får være at vi har kamp igjen mandag. Det er vi glad for. Vi kan ikke legge oss ned og grine. Vi må grave dypt nå, men vi graver oss ikke ned. Det er forskjell på det. Vi har fortsatt 39 poeng å spille om, sier Isnes.

Ikke på høstferie til uka? Da er der bare å kjøpe billetter for å gi støtte til gutta!
 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter