- Vi jaget seier på en fortreffelig måte!

Les hva Jørgen Isnes sier etter dagens seier mot Sogndal!

- Vi kommer litt skjevt ut men tar over etter hvert og dominerer store deler av den siste halvtimen. Vendinger, innlegg og avslutninger kom det mer av utover i omgangen og vi gikk til pause med fortjent ledelse.

2.omgang burde vi gå opp til 0-2. Når vi ikke scorer på de store mulighetene vi har så utligner dessverre Sogndal. Men i dag viste gutta karakter og vi jaget seier på en fortreffelig måte. Vi scorer 1-2 og avslutter kampen klokt og godt. I dag ble det vår første borteseier mot Sogndal i OBOS-ligaen. Veldig fortjent var det også!

Forsvarsspillet vårt har til tider vært for svakt denne sesongen. Vår trener var mer fornøyd med det han så i dag.

- I dag er forsvarsspillet godt store deler av kampen. Før kamp har vi sett video og hatt forsvarerne pluss keeper inne for gjennomgang, og responsen var god. Det dreier seg også om aggressiviteten vi har over hele banen.

Et annet lyspunkt i dagens forsvar var at Ayoub Aleesami fikk sin første start for klubben.

- Ayoub gjør en meget solid debut. Han er rolig med ball, forsvarer seg godt i lag og som individ. Veldig fornøyd med han i dag.

I 2. omgang lå Simen Hestnes lenge nede, og han ble behandlet av leger fra Røde Kors. Det så ikke pent ut, men han kom seg omsider opp på beina og fikk gått av banen med støtte av fysio Talsnes.

- Hestnes er på bussen og har fått seg en kraftig smell i nesa. Hevelsen må gå ned før vi kan konstatere hva det er for noe. Men blid er han sier Isnes med et glimt i øyet.

Der vi hentet tre poeng tapte Stabæk mot Brann og Raufoss spilte uavgjort mot bunnlaget Stjørdals-Blink. Dette er to lag som er med i kampen om kvalik-plasser til opprykk. Det er altså en herlig start på runden for oss om man ser på tabellen, men Isnes lar seg ikke rive med.

- Dette er OBOS-ligaen. Vi har avgitt poeng unødvendig vi også den siste tiden, så vi har lite fokus på akkurat det.

Neste kamp er hjemme på Ekeberg mot formlaget Sandnes Ulf.

- Nå må vi respondere på hjemmebane også. Jeg kan si det hjelper med flere folk på tribunen som heier oss frem! To hjemmekamper kommer nå og da skal vi rette på hjemmestatistikken.