- Troppen ser skarp ut

Isnes har stilt inn siktet mot Oslo-derbyet til helga.

KFUM fikk pakket ned årets første trepoenger da vi møtte Ull/Kisa før nesten to uker med kamppause. Nå handler det om å pusse på formen før vi skal ut i nest best i by'n-møtet mot Grorud på lørdag.

- Det var mye bra å bygge på i Ull/Kisa-kampen. Vi trente tøft inn mot helga, før vi tok tre dager med fri. Det kan komme godt med i den tøffe perioden vi skal inn i nå i juni/juli, sier trener Jørgen Isnes.

Seieren mot Ull/Kisa ga selvtillit.

- Vi fikk vist at det bor mye mål i gutta våre, samtidig som vi var retningsbestemte i måten vi angrep på. Variasjonen i pressmetodene våre må vi bygge videre på. Mot Kisa var vi kompakte i det lave, aggressive når ball var i nærheten og var raske i omstillingene og gode i gjenvinningsforsøkene. Det var også et riktig steg offensivt. Mange spillere i og rundt boks og retningsbestemt når vi skal. Vi må uansett bli bedre på valgene våre når vi har ball og ikke minst utførelsen av de. Her synes jeg vi har slurvet for mye, sier KFUM-treneren.

Han synes troppen ser bra ut før Grorud-matchen. Bilal og Robin må fortsatt vente litt, men  Jørgen Hammer trener for fullt og begynner å nærme seg fullt restituert etter avbrekket. Stian Sortevik gikk ut med en skade mot Kisa, men håper å rekke Grorud.

Ellers er Stubberud i full trening igjen, mens Rahul Sharma skal trene med junior fremover på grunn av langt skadeavbrekk. Vegard Holsæther er fortsatt noen uker unna full trening.

- Jeg synes troppen ser skarp ut og vi gleder oss veldig til derby, sier Isnes.

SISTE SJANSE til å stemme på månedens spiller - ut morgendagen.
Klikk her for å avgi din stemme!
 

MND_SPILLER_TOPP.jpg
 

Annonse fra Obos-ligaen: