Seieren røk på overtid

Vi tok ledelsen ved Alagie. Hadde flere sjanser til å putte nummer to, men så var det dette Strømmen-laget og uavgjort da...

STRØMMEN-KFUM 1-1 (0-0). En grå ettermiddag på Romerike da KFUM besøkte Strømmen i den 21. runden av OBOS-ligaen. De færreste som hadde tatt turen hadde nok sett for seg å få servert en festkamp rundt middagstider.

Slik ble det da heller ikke. I alle fall ikke innledningsvis.

Den første omgangen kan best sammenlignes med en ganske så forutsigbar hverdagsmiddag. Uten all verdens temperatur og svært lite finesse.

I en omgang nesten helt uten sjanser var Bilals soloangrep da drøye halvtimen var spilt den store beholdningen. En frekk luke godt inne på egen banehalvdel før han satte på turboen. Fra drøye 20 meter dunket han til fra drøye 20 meter. Skuddet smalt i metallet over keeper.

Veldig mye mer var det ikke å skrive hjem til Ekeberg om. Annet enn at Strømmen presset oss tilbake innledningsvis og at vi hadde mer ball i beina i siste del av omgangen.

Alagies nr. 8
Den andre omgangen startet omtrent som den første sluttet. Med et lavtliggende Strømmen og et KFUM som hadde mer ball, men som sleit med å bryte ned et av ligaens gjerrigste lag.

Etter 58 minutters spill var tid for Kåffa-jubel. Alagie dro seg inn fra venstre ved hjørnet av 16-meteren. Vår nummer 10 banket til, til side for Strømmens keeper og i nettet. Alagie åttende ligamål – og det første i ligaen siden han puttet mot Åsane i juli.

De neste minuttene var KFUM nær ved å punktere matchen. Nærmere bestemt centimeter unna.

For om vi savnet krydder og finesse i den første omgangen, skulle det bli mer å glede seg over og forsyne seg av utover i de siste 45.

Bilal på farten
Stian kom innpå rett etter ledermålet og presenterte seg raskt med å spille fri Sanyang. Han trillet læret forbi keeper, men på streken dukket en Strømmen-spiller opp og fikk avverget nummer to. Da hadde vi minutter tidligere hatt en ball i nettet, men der dommer blåste for frispark for situasjonen før.

Nå fikk KFUM-gutta virkelig fart i balltrillinga mot et hjemmelag som virket slitne. Og det var ikke bare ballen som fikk fart. Fotrappe Bilal gjorde livet tøft for Strømmens venstreside. Gang på gang kom han seg fri.

To store sjanser til å øke ledelsen i løpet av få minutter, men begge ganger ble Bilal-skudd stoppet av keeper.

På overtid...
Inn i siste ti sto det dermed fortsatt 1-0 til KFUM, og vi visste jo godt hvilken uavgjort-spesialist vi sto overfor denne ettermiddagen.

Strømmen klarte likevel aldri å sette oss under skikkelig press. I forsvaret sto vi imot - og i veien. Med debutant Alm og Aaron inne i midtforsvaret.

Dermed var vi i ferd med å pakke ned tre deilige poeng i baggen.

Men - så var det dette Strømmen-laget og uavgjort da. På overtid ble ballen slått inn i feltet. Ballen ble nikket ned - og BANG! Der traff Strømmens Renå Olsen så altfor godt. 1-1!

KFUM hadde en ball i nettet på overtid, men da var det vinket for offside.

Nå rettes siktet fram mot lørdagens hjemmekamp mot Stjørdals-Blink.