”Revansjesugne Kåffa-gutter klare for neste utfordring”

Ikke mye tid til hvile. Vi har knapt rukket å jage hjem de siste nachspiel-gjestene fra Skien, og rydde KFUM-Arena fra torsdagens cupfest før det braker løs på ny.

Allerede i morgen går bussen opp til Toten og det er en revansjesugen gjeng som igjen er klare til å spille om viktige poeng skal vi tro hovedtrener Isnes.

  • Det blir en kamp hvor det er naturlig at vi roterer litt, uten at det er noe som helst problem. Det har ikke hemmet oss tidligere i sesonger, og jeg ser ingen grunn til at det skal gjøre det denne helgen heller. Gutta ser friske og revansjesugne ut og er klar til å tute på videre, forteller Isnes.

Mot Odd på Søndag var blant annet Jørgen Hammer ute med sykdom. Fortsatt er det litt smårusk hos enkelte. 

  • Det har vært litt sykdom i troppen, men det er noe alle lag må igjennom i en lang sesong. Vi har hatt stort fokus på at alle må stå klare til enhver tid, så får vi se hvilke 11 spillere vi føler oss mest trygge på når morgendagen kommer. 

KFUM har til gode å vinne på bortebane siden Tromsdalen ble besøkt i Mai. Etter mange jevne bortekamper håper Isnes og co på å få med seg alle tre poengene hjem på Søndag.

  • Raufoss har imponert meg i år, de er ekle å møte. De angriper med mye folk, noe som gjør at kampene ofte er åpne og morsomme. Et ungt og friskt lag med masse energi, og det forventer jeg at vi klarer å matche. Vi må nok prestere helt opp mot vårt beste om vi skal få med oss noe hjem.

Kampstart på Nammo Stadion klokka 1800. Vi håper både profeter og Kåffa-supportere tar turen og støtter gutta i jakten på nye poeng!

Annonse fra Obos-ligaen: