Nosa er Glimt-klar

Men spiller for KFUM ut juli.

Det går unna når Petter "Nosa" Dahl setter fart. Det kan sannelig også sies om fotballkarrieren til gutten som er født i 2003.

Sommeren 2021 imponerte kantspilleren i en cupkamp for Frigg mot Kåffa. Det førte til at han ble hentet til Ekeberg. 2022 brukte han til å spille seg inn i KFUM-hjertene og erobre OBOS-ligaen. 

Nylig ble han plukket ut til å være OBOS-ligaens største talent og denne uka debuterte han like godt for Norge U20 med å score et supermål.

I dag falt de siste brikkene på plass i en overgang som har vært varslet i media de siste dagene. 

- Utrolig gøy
KFUM og Bodø/Glimt har inngått en avtale om en overgang, gjeldende fra 1. august.

- Dette er selvfølgelig utrolig gøy, og nesten ikke til å tro at jeg har signert for Norges beste klubb, sier Nosa til Kåffa.no fra flyplassen i Bodø.

Han har i dag gjennomført medisinsk sjekk og gjort unna de siste formalitetene. 

- Det har gått fort. Det har nesten gått så fort det siste året at det har vært vanskelig å følge med selv, sier 19-åringen.

For KFUM har det vært viktig at ikke han forsvant ut dørene nå - rett før overgangsvinduet klapper igjen. Derfor er en overgang gjeldende fra august helt perfekt.

- Det er en historisk god avtale for KFUM, og det er nok en suksesshistorie der vi henter en spiller fra lavere nivå i Oslo-fotballen, utvikler og selger videre. Her er det mange som har gjort en god jobb med Nosa, og Nosa selv har gjort en solid jobb, sier Daniel Fredheim Holm.

FFK lørdag
Lørdag spiller KFUM årets siste treningskamp, borte mot Fredrikstad. Nosa har ambisjoner om å være på plass da - både med hode og føtter.

- Trygghet er viktig for meg, så sånn sett så gleder jeg meg til det. Nå er det KFUM som gjelder for meg. Jeg skal bruke denne tryggheten jeg har nå til noe positivt, men uten at jeg slipper opp på gassen, understreker Nosa.

Vi gleder oss veldig til å se Nosa i aksjon for KFUM utover i sesongen og får etter hvert heie på han i Glimt-drakt.

Men Nosa er heldigvis vår noen måneder til...

Les hva Glimt skriver om overgangen.

KJØP ÅRETS SESONGKORT!


 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter