- Mister en nydelig fotballspiller

Vi takker Moa for innsatsen og ønsker lykke til videre!

Moa kom til oss fra byrival Skeid før seriestarten 2020. Midtbaneeleganten endte til slutt på 75 kamper for Kåffa og 3 mål. Mest minneverdig er kanskje målet mot Sandnes Ulf borte i 2021-sesongen som var en perle av de sjeldne. 

Etter målet mot Sandnes Ulf. Foto: Guttorm Lende
Etter målet mot Sandnes Ulf. Foto: Guttorm Lende

Profetenes spiller 2021

Etter en fantastisk høstsesong i fjor ble Moa kåret til Profetenes spiller 2021. Han var svært delaktig på laget som tok seg til Eliteserie-kvalik og han scoret i straffesparkkonkurransen mot både Fredrikstad og Jerv. 

De fleste vil huske Moa som en fantastisk teknisk spiller med en utrolig ro. Det fikk han virkelig vist frem i fjorårssesongen! Det ble etter hvert et vanlig syn at en hardt presset Moa vendte av 2-3 spillere iskaldt rundt midten av banen. 

Men til tross for at han ble kåret til Profetenes spiller 2021 har Moa slitt med lite spilletid denne sesongen. Han har likevel vært en viktig del av spillergruppa, og også bidratt med 5 mål på 10 kamper for rekruttlaget som rykket opp til Norsk Tipping-ligaen.

Prater med beina

Jørgen Isnes ønsker å takke midtbanespilleren for hans bidrag i tre sesonger for klubben.

- Moa kom til oss fra Skeid og viste hvilken nydelig fotballspiller han er med en gang. I hard konkurranse ble det litt mindre spilletid det første året, enn det han er vant til. Moa hadde sin beste sesong i 2021. Spilte nesten alt og var maskinen og dikterte spillet på en ypperlig måte i den sesongen.

- Dessverre har det vært et utfordrende år for Moa i 2022. Men vi mister en nydelig fotballspiller som har levert på banen. Moa er en stillferdig fyr som prater med beina.

Vi ønsker å takke Moa for hans innsats gjennom tre sesonger for KFUM-kameratene! Lykke til videre Moa!

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter