- Har vært noe knytt og uforløst

I dag skal a-laget angripe årets første trepoenger i OBOS-ligaen.

I kveld ligger nye OBOS-poeng i potten når Ull/Kisa kommer på besøk til sesongens andre hjemmekamp.

Ull/Kisa er et lag vi har hatt et godt tak på på hjemmebane. Tre kamper i OBOS-ligaen har gitt oss 3-0 (2020), 5-1 (2019) og 0-0 (2016).

Det er imidlertid et par ting som er annerledes når lagene møtes i dag:

  • Hjemmekampen spilles ikke på KFUM Arena, men på Intility.
  • Ull/Kisa kommer som en helt ny utgave.

- Ull/Kisa har endret spillestilen totalt fra de foregående årene, og vi møter nå en motstander som ønsker å styre og diktere kampene sine. Jeg har sett alle kampene til Ull/Kisa og det er slik at de fort kunne ha stått med flere poeng enn de har i dag, sier Isnes før kveldens match.

Og selv om Kisa-analysen er et viktig utgangspunkt for dagens kampplan, handler det først og fremst om å bedre eget spill.

I de 270 ligaminuttene vi har spilt i år har vi sluppet til lite bakover, samtidig som vi har skapt få sjanser. Tre dødballer har gitt baklengs, og selv har vi til gode å score et spillemål.

- I treningsuka har det vært fokus på mål. Vi må kunne angripe hurtigere, med flere, ha trafikk i og rundt boksen, samt sørge for at det blir starta litt mer inn bak motstanderen enn det som har vært tilfelle frem til nå. Planen har hele tiden vært å angripe på den måten, men det har vært noe knytt og uforløst fra vår side, sier KFUM-treneren.

- Mot Aalesund var det mye upresist når vi vant ballen, mens mot Hamkam ble vi stort sett spillende rundt Hamkam med 70 prosent ball. Jeg går heller ned på de possession-tallene og skaper flere sjanser. Men, det beste er om vi får til begge deler, sier Isnes.

Vi gleder oss til kamp!

Ingen billettsalg til Ull/Kisa-kampen.

Annonse fra Obos-ligaen: