- Fotballen er urettferdig noen ganger

To ganger har vi møtt Strømmen i år. Begge ganger har de utliknet rett før slutt. - Helt utrolig, sier Isnes.

STRØMMEN-KFUM 1-1 (0-0). Det er OBOS-ligaen. Vi spilte mot ligaens definitive uavgjort-spesialist (11 U på 21 kamper!). Og vi har opplevd noe lignende før - for bare noen måneder siden.

Men det var likevel nesten ikke til å tro at to poeng glapp da Strømmen fikk drømmetreff på overtid. For vertene hadde ikke satt vår sisteskanse på en eneste skikkelig prøve tidligere i kampen. Vi sto imot i 90 minutter, men i dag var ikke det godt nok.

I vår utliknet Strømmen til 1-1 like før 90 minutter, i dag kom det irriterende baklengsmålet rett på andre siden av 90-minutteren.

- Det er helt utrolig at vi står med to poeng av seks mulige mot Strømmen, hvis vi ser kampene om igjen, sier trener Jørgen Isnes.

Første omgang ble sjansefattig, ja, nesten helt sjanseløs. Bilal var nærmest å plassere seg i målprotokollen etter å ha lappet ballen i tverrliggeren i enden av et glitrende soloraid.

I den andre omgangen fikk vi mer plass og rom. Vi fikk ledermålet ved Alagie og skapte store sjanser som burde sikret oss full pott.

- Vi utnytter mer plass og rom i andre omgang og kommer oss mer igjennom og bak, spesielt hos Bilal. De motsatte bevegelsene er gode.

Alt i alt gjennomføres en solid bortekamp på en vanskelig bane, mot et gjerrig lag. Minuset var at vi ikke fikk inn nok et mål som ville tatt livet av matchen.

- At vi ikke går opp til 2-0 og 3-0 er for dårlig. Vi burde punktert kampen. Når du ikke gjør det, så blir du fort straffet. Strømmen gir seg aldri. Vi renset unna alt, men til slutt havnet en ball på 18 meter uten noen av våre rundt. Det er et godt skudd, som vi burde ha hindret, påpeker KFUM-treneren.

Han tar med seg poenget, selv om han så gjerne skulle hatt med seg alle tre.

- Fotballen er urettferdig noen ganger. Denne gangen var det vi som fikk kjenne på det.

I Taajes karantenefravær fikk Marius Alm debuten fra start. For øvrig mistet Isnes to mann ut av troppen inn mot kampstart på grunn av sykdom (Philip og Remi).

- Alm kommer godt ut av debuten. Bilal er uromoment hele tiden. Ellers synes jeg gutta først og fremst gjennomfører en solid defensiv kamp. De har én sjanse, men dessverre gir den uttelling, sier Isnes.