- De kan slå seg på kassa og være litt stolte

Men nå rettes blikket mot Grorud. - I utgangspunktet en viktigere kamp enn KBK, sier Isnes.

For en ettermiddag vi fikk servert på Ekeberg i går. Kåffa sendte Kristiansund ut av cupen og leverte det mange mener må være tidenes KFUM-kamp, motstander tatt i betraktning.

Men – akkurat like sikkert som at cup er cup og ballen er rund, så er det at en fotballkamp fort blir historie. Og at den neste kampen alltid er den viktigste…

Vi har spilt vegg med hovedtrener Jørgen Isnes dagen derpå.

- Hvordan er denne morgenen?
- Akkurat nå er jeg trøtt, glad, motivert og arbeidslysten. Det var tidlig på’n i dag 0645 på grunn av NRK og Østlandssendingen (ca. kl. 07.20). Og så har vi en analyse av Grorud som må gjøres.

- Hva slags følelse satt du igjen med etter kampen i går?
- Jeg er stolt og imponert over at vi ristet av oss Raufoss-kampen på den måten som vi gjorde. I går presterte mange der vi vet de kan være.

- Ble dette en ny topp i din KFUM-karriere?
- Klart det er en ny topp. Ikke bare at det er mot et formlag helt i toppen av norsk ball, men også måten det skjer på.

- Hvorfor ble kampen som den ble? Hva var det som satt så godt?
- Vi fikk tilgang på rom som vi visste om i forkant av kampen og utnyttet dette til gangs. Når vi først kom inn i prioriterte rom, så gikk det fort og i lengderetningen. Alt i alt en veldig god variasjon i spillet.

- Beskriv litt av stemningen i gjengen etter kampen?
- Jeg tror gutta kjente at de leverte. De kan slå seg på kassa og være litt stolte, men de må også være klar over hva som ble lagt ned før og under kamp. Dette skal forsterkes.

- Brann neste - mulig å drømme om cupfinale?
- Flere OBOS-klubber har tatt seg til cupfinalen. Klart det kan gå. Brann hjemme var en fin trekning. Folkefest og et godt lag.

- Og nå - Grorud neste i serien. Hvordan omstille?
- I alle fall heller omstille enn å nullstille. Nullstille slike prestasjoner vil jeg ikke. Men det er viktig at vi er reflekterte etter slike kamper og drar med oss det inn videre. Vi må stabilisere det vi holder på med. Hva gjør vi riktig når det går bra. På og utenfor banen.

- Hva blir viktig inn mot den kampen?
- Mot Grorud vil vi ikke få de rommene vi fikk mot KBK. Det er to forskjellige lag. Eget angrepsspill blir viktig, samt at vi har en god defensiv struktur mot et godt ball-lag.

- Hva betyr den kampen for Kåffa?
- Grorudkampen er i utgangspunktet viktigere enn KBK. Det er for å bekrefte vår posisjon i Oslo og for å henge med rundt våre mål for sesongen. Det er en rivalisering som ligger der og som vi må bygge opp under.

- Hvor viktig opplever du at rammen rundt - og støtten - er for at gutta leverer den prestasjonen de gjør i går?
- Fellesskapet på Ekeberg er viktig for oss. Kjenne nærheten til publikum og folkene rundt. Det er slik vi ønsker å fremstå. Barn og voksne, med tette bånd til spillergruppa. Støtten og rammene rundt oss er utrolig viktig for nå, men ikke minst blir det viktig å bygge kultur på dette inn mot en ny stadion.

FØR GRORUD-KAMPEN:

Og ikke minst: KJØP BILLETTER TIL KAMPEN!
 

TRAFIKK.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: