- Daniel er klar igjen

Cupkamp i Asker onsdag. Med Fredheim Holm - uten Olden Larsen.

Daniel Fredheim Holm har vært på Ullevaal før. Onsdag skal han bidra på banen igjen når Kåffa skal ta seg et steg nærmere en cupfinale på landskamparenaen.

- Ja, Daniel er klar igjen. Og det er gledelig. Han trenger å spille en kamp nå, sier trener Jørgen Isnes.

Den tidligere VIF-profilen har vært mer assistent enn spiller siden serieåpningen mot Sandefjord, men nå har Daniel meldt seg kampklar igjen.

På pluss-siden før turen til Asker er det også at Marius og Mansour er på gang igjen.

- De er begge tilbake for fullt, så får vi se hvem som er med og hvem som spiller mot Asker, sier Isnes.

To som ikke spiller er Robin og Lars. Midtbanestrateg Rasch måtte ut i kampen mot Jerv, og det er for tidlig å si når han er på banen igjen. Når det gjelder toppscorer Olden, så handler det om ikke å ta noen sjanser etter en smell i kneet.

Trener Isnes venter seg minst 90 tøffe minutter for å ta laget videre til 3. runde i NM.

- Asker er et godt 2.divisjonslag, og som har holdt følge med oss de siste årene. Vi har hatt tette og jevne kamper. Samtidig er vi et nivå opp nå, og må holde intensiteten oppe slik vi gjør det i OBOS.

Asker står med fem poeng etter seks runder i årets PostNord. Laget har slitt med å score mål (3 mål), men har samtidig vært gode bakover (5 baklengs).

- Vi prioriterer alltid cupen, men samtidig må det gjøres med omhu med tanke på serie og totalbelastning. Det vil bli endringer til denne kampen. Vi har en stall der alle skal kunne gå inn å levere i OBOS. Jeg føler meg komfortabel med de endringene vi gjør, og i tillegg vil jeg se at noen går inn og markerer seg på en slik måte at konkurransen blir hardere inn mot lørdagens kamp mot Tromsdalen, sier Isnes.

Kampstart på Føyka onsdag er kl. 18.00.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter