Johs med ut 2027

Fantastisk sommergave til alle som er glad i Kåffa: Johannes Moesgaard har signert kontrakten som gjør han hovedtrener ut 2027.

KFUM-treneren har signert på en avtale som strekker seg ut 2027. Foto: Thomas Bjørnflaten/Nyebilder

--


Eliteserien har tatt seg en liten pause og a-lagsgutta har lagt bak seg noen velfortjente dager med ferie.

Helt ferie har det imidlertid ikke vært for trener Moesgaard.

Blant annet har han og klubben brukt dagene til å få på plass de siste detaljene som gjorde vår hovedtrener klar til å finne fram pennen for å signere på en ny KFUM-avtale.

Denne uka signerte han på avtalen som strekker seg ut 2027.

- Fra min side har det alltid vært tanken og intensjonen å få dette til. Jeg er på et fantastisk sted. Et sted der jeg får anledning til å utvikle meg, med folk rundt meg som har tro på meg og med en sulten spillergruppe som gir alt hver eneste dag for å ta nye steg, sier Johs til Kåffa.no.

Opprykk på direkten
Han kom til klubben som assistenttrener for Jørgen Isnes. Da Isnes dro til Godset før 2023-sesongen, rykket Johs inn som naturlig arvtaker.

Klubben her har gitt meg muligheten, og det ønsker jeg å gi tilbake på.

— Johannes Moesgaard
Etter en tøff start på sine første uker som hovedtrener, der laget lå helt i bunn av OBOS-ligaen, har de fleste piler bare pekt én vei. Og siden har han vært i førersetet for det som har vært klubb- og fotballhistorie.

Direkte opprykk til Eliteserien, og med en sensasjonell innledning på sesongen 2024, med sterke triumfer og plassering på øvre halvdel av tabellen. Krydret med en kvartfinalebillett i cupen.

- Det har vært en sinnssyk læringskurve fra dag én. Og gjennom det vi har opplevd har jeg bare blitt sulten på mer. Sulten på suksess og sulten på å utvikle klubben ytterligere, sier 40-åringen, som heller ikke legger skjul på at livet som hovedtrener har gitt mersmak:

- Det var dette jeg ville teste ut, og konklusjonen min så langt er rett og slett at det er mye mer spennende og givende enn det jeg trodde. Med presset rundt, avgjørelser som må tas, media og spillerkonfrontasjoner. Men jeg trives med det, og det er dette jeg vil. Klubben her har gitt meg muligheten, og det ønsker jeg å gi tilbake på.

Vil ta nye steg
Johs har dessuten fått de svarene han ønsket med starten av sesongen og i kontraktsforhandlinger med klubben.

Det oppleves som en felles interesse av å ta nye steg. Både med tanke på anleggsutvikling og ressursbruk.

- Selvsagt drømmer vi om et nytt stadionanlegg her, men uansett handler det om å ta nye steg, trinn for trinn. Jeg er ambisiøs, det er ikke noe å lure på, men jeg opplever at både spillerne og klubben også ønsker å bli litt bedre dag for dag.

Det er også grunnen til at han nå har signert avtalen som binder han til klubben ut 2027.

Årets viktigste signering for alle som er glad i KFUM-kameratene.

Les også:
- Nå kan vi tenke annerledes
 

kåffa_ann_Viking2.jpg

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter