- Vi drar opp for å hente tre poeng

Isnes før storoppgjøret mot Tromsø.

I morgen går turen til Nordens Paris, Tromsø. Kåffa møter seierlederen etter tre strake seiere og et byks oppover tabellen. Tromsø på sin side kommer fra en overlegen syv-måls seier over Ull/Kisa, en knepen seier over Åsane og et uavgjort mot serie-toer, Sogndal. 

- Det blir en tøff kamp, de leder OBOS-Ligaen, men vi drar opp for å hente tre poeng, forteller hovedtrener, Jørgen Isnes. 

Jevne oppgjør
Lagene har allerede møttes ved to anledninger i år. Først en treningskamp i Tromsø, hvor det var hjemmelaget som trakk det lengste strået. I det andre oppgjøret var det Kåffa som styrte kampen, men likevel måtte de avgi to poeng, og kampen endte 1 – 1 på Ekeberg.

- Det har dessverre ikke vært godt nok i de to foregående oppgjørene. Første kampen var vi gode i 60 minutter, men nå må vi stå løpet ut i 90 minutter, forteller Isnes. 

Siden byderbyet mot Grorud, forrige søndag har KFUM hatt en god treningsuke og har fått restituert til morgendagens kamp. 

- Først og fremst har fokuset denne uken vært med ball, jeg synes vi kan bli bedre der, forteller treneren. 

Han legger til at han er fornøyd med det defensive og at de har vært godt strukturert, noe som gir dem mer rom fremover. 

God form
Med tre seiere på rad, hvorav siste tre-poenger var mot byrival Grorud, er det en tropp proppfulle av selvtillit som reiser nordover i morgen.

- Det er god stemning i troppen nå. Gutta er målbevisste og vi håper på å forlenge seiersrekka i morgen, forteller Isnes og forteller om forventingene til kampen:

- Vi må forvente et Kåffa-lag som er kompakte i både det høye og det lave presset. Vi ønsker å styre kampen litt der oppe og ikke bare forsvare oss.

Han legger til at han tror det vil bli en tett og jevn kamp, som alle kamper i OBOS-Ligaen, og at det er et godt Tromsø-lag som er gode på hjemmebane.

LES OGSÅ: 
Søyland Skjærstein forlenger
Jubeldag for Kåffa
Ny mann i trener-teamet

Annonse fra Obos-ligaen: