Søyland Skjærstein forlenger

Sisteskansen signerer to nye år med klubben.

Knut-André Søyland Skjærstein har spilt for Kåffa siden 2018-sesongen, og har nå valgt å fortsette på Ekeberg i to år til.

- Jeg er veldig fornøyd med å forlenge, forteller Søyland Skjærstein og utdyper hvorfor han ønsker å fortsette i klubben:

- Vi har et veldig bra samhold og vi er en fin spillergruppe. Trenerteamet er også veldig bra og jeg har et godt samarbeid med Miki (keepertrener). 

Søyland Skjærstein kom fra Follo i 2018, og han har tatt store steg i Kåffa siden han kom. Nå ser han fremover og gleder seg til fortsettelsen i klubben:

- Fremtiden til klubben ser lys ut. Vi har hatt en litt tung periode tidligere i sesongen, men vi har klart å snu trenden, så jeg håper det fortsetter sånn. 

Hovedtrener Jørgen Isnes og keepertrener Miklos Venedik er meget fornøyd med forlengelsen av kontrakten.

- Knut-André hadde en fantastisk sesong i fjor, og han har jobbet veldig bra den tiden han var ute med skade, noe vi ser resultater av nå. Han er en viktig brikke i laget, forteller Isnes. 

Og Venedik sparer ikke på komplementene når det gjelder Søyland Skjærstein:

- Dette er en bra dag for meg og klubben. Knut-André sin inntreden her har vært veldig bra, han har et enormt overblikk og er veldig smart. 

Venedik legger også til at Søyland Skjærstein er veldig god i feltet og at han er en matchvinner for laget. 

Følg med på Facebooksiden for å se intervju med Søyland Skjærstein.

LES OGSÅ:
Jubeldag for Kåffa
Ny mann i trener-teamet
Fra Odd til Kåffa

Annonse fra Obos-ligaen: