Fra Odd til Kåffa

Holmlia-gutten Bilal Njie forsterker KFUM-angrepet.

22 år gamle Bilal Njie går fra Eliteserie-klubben Odd til KFUM. Det ble klart i dag - på dagen da overgangsvinduet smekker igjen for denne gang.

Bilal er opprinnelig fra Holmlia, men gikk til Vålerenga i ungdomsårene. Som 19-åring gikk ferden videre til Skien. I Odd fikk han 42 kamper på a-laget og 25 kamper for Odd 2.

Siste innhopp i Eliteserien fikk han mot Haugesund i slutten av september. Nå har han bundet seg til KFUM, i første omgang ut sesongen.

- Bilal har mye av det vi har savnet i angrepsrekka. Fart, gjennombruddskraft, bakromsorientert og rett på mål mentalitet, sier trener Jørgen Isnes.

Selv gleder Bilal til å komme i gang for KFUM. Han kjenner flere av gutta fra før, ikke minst brødrene Moula. Han er samme årgang og har spilt sammen med Yannis før han gikk til Vålerenga.

- KFUM er en bra klubb, med en spillestil som liker å holde på ball. Selv ser jeg fram til å bidra med intensitet og offensiv kraft, sier 22-åringen.

Isnes tror Bilal blir en viktig mann framover.

- Han er i god form og kan gå rett inn å levere varene. Når han har fått spille mindre på Odd sitt førstelag, var vi raskt på. Han kan spille alle rollene i front leddet, sier Isnes.

Følg med på klubbens Facebook-side for intervju med Bilal.

Velkommen!

 

Annonse fra Obos-ligaen: