Målløst i ny jevn kamp

KFUM spiller seg til en skuffende uavgjort mot Kjelsås hjemme.

Klokken 19 tirsdag ettermiddag, tar Kjelsås avspark på KFUM arena. Det tar ikke minuttet engang før KFUM er oppe og presser frem en corner, dessverre klarerer kjelsåsforsvaret ballen ut av boksen.

Det er mye frem og tilbake fra begge lag i starten av kampen, og ingen av lagene kommer til noen sjanser før det er gått 11 minutter. Det er da er det kåffaspiller, Juba Moula som drar seg ut på høyrekanten og slår ballen lavt inn i boksen, der er det ingen som er på plass for å sette ballen i mål.

Begge lag kommer til sjanser, uten at de klarer å utrette noe av dem. Ved 20 minutter spilt er det igjen Juba som skaper vanskeligheter for kjelsåsforsvaret. Han vinner ballen til venstre for 16 meteren og slår en pasning inn i midten, hvor det er prøvespiller, Henrik Byklum som skyter ballen rett på keeper.

Høyt press
Ved halvveis spilt første omgang er det KFUM som styrer kampen. De spiller trygt, men sliter med å komme frem til noen store sjanser.

Da det er spilt 31 minutter, vinner Stian Sortevik ballen høyt i motstanders banehalvdel. Etter noen dueller ender ballen hos Håkon Helland Hoseth som sender ballen videre til Robin Rasch. Han fyrer av gårde en kanonkule fra ca. 30 meter, som dessverre går rett på keeper.

Kjelsås skaper også et par halvsjanser i løpet av omgangen. Ingen av de blir til noe tellende resultat, og det er ikke de store utfordringene for KFUM forsvaret.

Lagene går til pause med 0-0.

Da andre omgang sparkes i gang har KFUM trener, Jørgen Isnes gjort 4 bytter. Yannis Moula inn for Fisnik Kastrati, Håkon Stavrum inn for Rasch, Simon Thomas inn for Aleksander Pedersen og Mansour Gueye inn for Emmanuel Troudart.

Lite sluttprodukt
Det tar ikke lenger enn 3 minutter ut i omganger, før KFUM får satt press på Kjelsås forsvaret igjen. Denne gangen er det Yannis som skal ta frispark, han lader høyrebenet og skyter ballen rett i lengste stolpe.

KFUM har virkelig styringen i starten av omgangen og kommer seg til flere sjanser, hvor ingen av de fører til noe mer enn som så.

Det er først da det er spilt 17 minutter ut i omgangen, Kjelsås kommer seg til første sjanse i andre halvdel. Deres kaptein, Magnus Aasarød drar seg forbi 4-5 KFUM spillere og sender ballen videre opp på høyre kant. Kanten deres drar seg inn i 16 meteren, men klarer ikke å få ballen forbi KFUM keeper, Thomas.

Da det er spilt 71 minutter blir David Tavakoli byttet ut for Abdul-Basit Agouda.

De neste 20 minuttene av kampen er det mye spill frem og tilbake, uten at det skjer noen store hendelser.

KFUM foretar seg et nytt bytte ved å ta ut Dadi Dodou Gaye og sette inn Remi Andre Svindland. Dette fører til at Byklum går ned på høyre back og Svindland tar over hans plass på midtbanen.

Mot slutten av kampen setter de rød-hvite inn støtet og presser kjelsåsforsvaret mer enn de har gjort tidligere i kampen.

Det ender dessverre 0-0 på Ekeberg.