- Det vil bli en fin prøvelse for oss

Isnes før kjelsåskampen

Tirsdag kveld spiller KFUM treningskamp mot Kjelsås på kunstgresset på Ekeberg. Sist kamp mot Sandefjord var det en sykdomspreget tropp som spilte seg til et godt uavgjortresultat, mot eliteserieklubben. 

- Kampen mot Kjelsås er for at vi skal få brukte større deler av troppen. Vi ønsker også at flere spillere skal få kjenne på at det faktisk kommer et tett kampprogram nå i mai, med både cup- og seriekamper, sier hovedtrener Jørgen Isnes. 

Han forteller også at Kjelsås er et lag som alltid leverer varene sine og at de har vært harde for KFUM å slå i tidligere oppgjør. 

- Det vil bli en fin prøvelse for oss, sier Isnes. 

Bred tropp
KFUM har vært aktive dette overgangsvinduet, med både spiller inn og ut. Isnes har vært veldig klar på at det er viktig for han å ha en så bred tropp som mulig, med et jevnt nivå. 

- Troppen skal kunne håndtere og spille tre kamper i uken innimellom, det tror jeg bare er gull verdt, sier Isnes. 

Han legger også ved at han ikke er redd for at de skal bli for slitene, grunnet oppkjøringens tette kampprogram. 

- Nei slitne skal de ikke være. De skal kunne håndtere og spille tre kamper i uken, innimellom. Det tror jeg bare er gull verdt, sier Isnes.

KFUM har et godt oppbygd treningsprogram som er satt opp slik at det å spille tre kamper i uken, ikke skal være et problem.

- Vi trener vanligvis hardt på onsdager, nesten opp mot kampdimensjon. Så det å spille en kamp istedenfor, ser jeg ikke på som noe problem, sier Isnes. 

Sykdomsproblemer
Etter laget var på treningsleir i Marbella, har flere av spillerne vært syke. Dette satt spor i troppen som stilte til forrige kamp, mot Sandefjord. 

- Om de dro med seg sykdommen fra Marbella eller på flyet er vanskelig å si. Men vi har hatt en del spillere som har vært syke nå, forteller Isnes. 

Isnes har tro på at de fleste kommer til å være friske til kjelsåskampen, og om ikke så er de klare til tromsøkampen, førstkommende lørdag.

- De kommer nok til å bli friske i løpet av helgen, eller i starten av uka. Så jeg regner med at vi vil ha en større tropp inn mot kjelsåsmatchen, sier Isnes.

De som har vært syke eller skadepreget etter treningsleiren er Fredrik Kristensen Dahl, Daniel Fredheim Holm, Jacob Stubberud, Emmanuel Troudart, Alagie Sanyang og David Tavakoli.

Les også:

Robin klar til tjenste
Kampreferat KFUM - Sandefjord
- Får bryna oss i tiden som kommer

Annonse fra Obos-ligaen: