Bra matching mot hard motstand

KFUM spiller en god kamp mot Sandefjord, lørdag formiddag.

Kaptein Stian Sortevik, sparker kampen i gang kl. 12 på KFUM arena. Begge lag starter med et høyt press, og det er tydelig hard kamp om å få etablert spillet sitt.

Etter seks minutter spilt, blir Sortevik taklet stygt av en motspiller på deres banehalvdel. Robin Rasch er den som får ta frisparket, men det ender dessverre ikke i noe mer enn et innkast til KFUM.

Da ti minutter er spilt, er det de rød-hvite som styrer kampen med bra presspill og flere gode gjenvinninger. Laget sliter derimot med å skape de store sjansene.

Tøff start
Etter 21 minutter får Sandefjords Emil Palsson ballen. Han fyrer av en kanonkule som går rett i krysset til Simon Thomas. Det står 0-1 til Sandefjord på Ekeberg.

KFUM fortsetter sitt høye press etter målet til Sandefjord, og etter 24 minutter spilt får Abdul-Basit Agouda en god sjanse som dessverre blir stoppet av godt forsvarsspill av Sandefjord.

Dadi Dodou Gaye løper oppover høyre kanten og slår et nydelig innlegg til Håkon Helland Hoseth, 29 minutter ute i kampen. Hoseth prøver seg på en frekk hælflikk som går utenfor mål.

Det første ordentlige skuddet fra KFUM kommer fra Basit, da det er spilt en drøy halvtime. Skuddet er hardt, men går rett på Sandefjords keeper.

Resten av omgangen er veldig jevn, hvor begge lag spiller godt. Ingen av lagene kommer riktignok til de store sjansene. De går til pause med 0-1 til Sandefjord.

Ny omgang, nye muligheter
KFUM får en frisk start på andre omgang med mange gode involveringer. 6 minutter ute i andre omgang, har de rød-hvite fått en corner som blir klarert ut av feltet. Der står Yannis Moula klar og fyrer av et hardt skudd, det går til hans fortvilelse uten for stolpene.

Det er mye frem og tilbake fra begge lag nå, før Sandefjord kommer seg til en stor sjanse. Her står Dodou klar og klarerer ballen fint unna.

Da det står igjen 15 minutter av kampen gjør KFUM-trener Jørgen Isnes to bytter; Nilo inn for Yannis og Juba Moula inn for Rasch.

Super-innbytter
Juba er ikke treg med å få fart på sakene. Han løper seg rett inn i posisjon, mottar ballen oppe på venstrekant og fyrer av et flott skudd fra skrå vinkel og rett inn i lengste hjørne. Det står nå 1-1 på KFUM arena.

Siste bytte Isnes har igjen utfører han ved 77 minutter spilt. Da kommer unggutten Isak Yri Øystese inn for Basit på topp.

KFUM er nå tydelig ivrige på å vinne kampen. Juba med en flott gjenvinning. Han spiller gjennom Hoseth, som blir felt inn i Sandefjords 16 meter. Dommer blåser ikke.

Den siste store sjansen i kampen kommer etter 92 minutter spilt. Det er da unggutten Nilo som har spilt seg gjennom alene på topp. Han får dessverre aldri avsluttet helt og sjansen ender i en corner.

Kampen ender 1-1 på KFUM arena.