- Får bryna oss i tiden som kommer

33 dager til ligastart. I denne perioden kommer det tett med kamper mot god motstand.

Søndag kom a-laget hjem fra en vellykket treningsleir i Marbella. Etter noen dager fri fra fellestrening, tråkkes det i gang igjen i morgen.

Trener Isnes tok med seg mange plusser hjem fra Spania. Som for eksempel:

  • Fine økter på gode forhold.
  • Gode resultater fra kampene (2-2 mot HamKam og 1-0 mot Strømmen), selv om han gjerne skulle sett at utførelsen i deler av kampene kunne vært bedre.
  • Svar på hvilke konstellasjoner som fungerer godt, og hvilke det må jobbes mes.
  • Ingen nye skader, selv om David sliter litt med hofta.
  • En spiller som Dodou er mer i rute enn i fjor, og flere ser ut til å være tilbake for fullt etter skader.

- Med 8-9 økter på en uke, så var det fint med et par dager av for gutta. Onsdag starter vi på igjen. Vi skal fortsette å trene godt og hardt når det lar seg gjøre, og så kommer det flere treningskamper tett på hverandre. Det vil fortsatt være viktig å styrke det relasjonelle, både defensivt og offensivt, i tiden som kommer. Vi må bygge opp en kapasitet som gjør at vi tåler et tett kampprogram. Det får vi bryna oss på i tiden som kommer, sier Isnes.

Fem kamper gjenstår før det skal spilles om poeng hjemme mot Raufoss 5. april. Og det er god motstand i vente. De tre neste spilles på KFUM Arena.

Allerede til helga blir det Eliteserie-besøk på Ekeberg når Sandefjord kommer på besøk. Så venter Kjelsås tirsdag i neste uke før Tromsø kommer på Oslo-tur (14/3). Til slutt skal Isnes og co. gjøre de siste forberedelsene mot VIF (20/3) og Strømmen (29/3).

- Jeg er glad for å se at det fortsatt er kamp om plassene, og det kommer det garantert til å være også i sesong, så det blir vanskelig å spisse en 11er også i de kampene som kommer, men konturene av en førsteellever vil man se to-tre kamper før seriestart, sier Isnes.

Her er resten av treningskampprogrammet:
Lørdag 7. mars, kl.12.00: KFUM - Sandefjord, KFUM Arena
Tirsdag 10. mars, kl. 19.00: KFUM - Kjelsås, KFUM Arena
Lørdag 14. mars, kl. 14.00: KFUM - Tromsø,  KFUM Arena
Fredag 20. mars, kl. 15.00: Vålerenga - KFUM, Intility
Søndag 29. mars, kl. 18.00: Strømmen - KFUM, Strømmen stadion

Annonse fra Obos-ligaen: