Robin klar til tjeneste

Godt nytt før Sandefjord kommer på besøk: Midtbanesentral Rasch er tilbake i manesjen.

A-laget er vel hjemme etter et godt opphold i Marbella. Etter noen treningsdager på hjemmebane, står en tøff test for tur når Eliteserie-laget Sandefjord kommer til Ekeberg lørdag.

- På grunn av sykdom så har vi hatt en litt amputert treningsuke når det kommer til antall, men de som har trent, har trent godt. Vi har hatt gode økter, og det laget vi stiller i banen i morgen er sterkt, sier trener Jørgen Isnes.

KFUM-treneren var ikke bare fornøyd med det han så i matchen mot Strømmen sist. Det han så der har preget arbeidet på feltet denne uka. 

- Det gikk på press-spillet vårt, og så har vi jobbet med frispilling både lavt og høyt i banen, sier Isnes.

Det er under en måned til alvoret sparkes i gang mot Raufoss her hjemme. Isnes synes det ser bra ut. Selv om det ikke har glitret gjennom vinterens treningskamper, har det stort sett vært solid.

Han gleder seg også over at Robin er på plass igjen for fullt. I morgen får midtbanesentralen sine første kampminutter siden kvalik-kampen mot Start i desember.

- Det skal bli bra å få Robin i gang igjen. Nå har han fått en del gode treninger, og så er planen at han spiller en omgang mot Sandefjord. Robin er en utrolig fotballsmart spiller som er viktig for rytmen i spillet vårt, sier Isnes.

David Tavakoli er ikke aktuell i morgen etter en smell han fikk mot HamKam på Marbella. Ellers er Tobias Collett fortsatt ikke spilleklar.

- Vi gleder oss til å ta imot et Eliteserie-lag på KFUM Arena, og så håper vi at mange KFUM-kamerater har lyst til å ta turen for å se laget i aksjon, og kanskje bli bedre kjent med noen av de nye spillerne, sier Isnes.

Treningskampprogrammet som gjenstår:
Lørdag 7. mars, kl.12.00: KFUM - Sandefjord, KFUM Arena
Tirsdag 10. mars, kl. 19.00: KFUM - Kjelsås, KFUM Arena
Lørdag 14. mars, kl. 14.00: KFUM - Tromsø,  KFUM Arena
Fredag 20. mars, kl. 15.00: Vålerenga - KFUM, Intility
Søndag 29. mars, kl. 18.00: Strømmen - KFUM, Strømmen stadion

Annonse fra Obos-ligaen: