Simen ny midtbanemann for Kåffa

- Simen vil garantert skape liv i gruppa, både på og utenfor banen, sier Isnes.

En nydelig førjulsgave til Kåffa-folket:

Simen Hestnes har signert en avtale som binder han til KFUM-kameratene ut 2023-sesongen.

25-åringen kommer fra Skeid, der han i år har vært fast inventar på laget som tok seg opp til OBOS-ligaen 2022.

Simen er opprinnelig fra Ski, men spilte juniorårene i Vålerenga. Det ble ett innhopp i en cupkamp på a-laget for VIF før han testet ut den amerikanske drømmen med studier og ball i USA. Der var han i nærheten av å spille seg inn i Major League Soccer (MLS), men da det ikke ble noe av vendte han tilbake til Oslo.

- Bor mye i laget
Han spilte for Skeid i siste del av 2019-sesongen og har vært en viktig mann der i 2020 og 2021. Nå kommer han til Kåffa med ønske om å ta nye steg som spiller og med klubb.

- Jeg ser at det bor mye i dette laget. Det er en solid klubb med høyt potensiale, det så jeg ikke minst gjennom kvalikkampene. Nå vil jeg komme inn her og ta enda noen nye steg, noe jeg gjerne vil bidra til at laget også tar, sier Simen som har signert en toårig avtale med KFUM.

Jeg er en smart midtbanespiller som er flink til å finne rom.

— Simen Hestnes
Slik beskriver han seg selv som spiller:

- Jeg er en smart midtbanespiller som er flink til å finne rom. Jeg er glad i å fylle opp i boks og vil gjerne bidra med målpoeng.

Boks-til-boks-spiller
Av trener Jørgen Isnes får vår nye midtbanemann følgende attest:

- Simen er løpssterk, og en boks-til-boks-spiller. Han kan bekle flere roller på midten. Han har gode generelle ferdigheter, løpssterk og har en nydelig mentalitet. Han er en som garantert vil lage liv i gruppa, både på og utenfor banen. Simen er en utadvendt type som liker å stille krav til de rundt seg, og er en spiller med ambisjoner.

Selv om klubben er ny, er det mye kjent som møter Simen når han trer inn i KFUM-hallen etter juleferien. Han har blant annet hatt trenerassistent Johannes Moesgaard som juniortrener i Vålerenga og har spilt ball med Moa, Nunez og Keivan i Skeid-drakt. 

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Der jeg er i karrieren nå, følte jeg at jeg trengte noe nytt, og det får jeg her i KFUM, sier Simen som ved siden av fotballen er i gang med masterstudier.

LES OGSÅ:

Simen Hestnes

  • Født: 5. februar 1996

  • Posisjon: Midtbane

  • Opprinnelig fra Ski

  • Junior i Vålerenga

  • 41 kamper, 5 mål for Skeids a-lag

  • Signert avtale ut 2023-sesongen med KFUM

Annonse fra Obos-ligaen: