Linq og Alm ferdig i Kåffa

To helproffe gutter som nå andre klubber vil få glede av.

Christopher Lindquist (26) kom til KFUM rett før den sene seriestarten i fjor. Etter 49 kamper er punktum satt for Kåffa-karrieren.

- Tiden i KFUM har gitt meg mange fine minner og venner for livet, sier spilleren som opprinnelig kom fra Strømsgodset, men som også vært innom Hønefoss, Florø og Kristiansund.

Hans eneste KFUM-scoring i OBOS-ligaen kom da vi slo Ull/Kisa 3-0 i fjor. Lindquist har operert både som kant og back.

- Selv om jeg ikke var på banen, ble Fredrikstad-kampen et høydepunkt i år, og assisten mot Raufoss da jeg kommer inn til pause. I fjor var Ranheim borte et klart høydepunkt.

To straffemål
Marius Alm (24) har hatt et kort KFUM-opphold i siste del av 2021-sesongen etter at han avsluttet en lang karriere hos Raufoss. En fysisk sterk midtstopper som har bidratt i sju kamper gjennom høsten.

- Oppholdet i KFUM har gitt meg mange gode treningstimer med kvalitet. Særlig på ting jeg trenger å utvikle i spillet mitt for å bli en enda bedre spiller. Jeg har fått gode og nyttige nye impulser som fotballspiller. I tillegg har jeg fått nye og gode relasjoner både til spillere og trenere som jeg kommer til å ta med meg, sier Alm.

For midtstopperen ble kvalikkampene høydepunkt der han bidro med straffescoringer.

Viktige bidragsytere
- Marius kom inn med en enorm profesjonalitet og meget god treningskultur i bånn. En kapteinstype som måtte inn i hard konkurranse med gode midtstoppere. Det ble et kort opphold, men det hans innstilling har hatt stor verdi for vår videre profesjonalitet som gruppe og individ, sier Jørgen Isnes.

Om Linq, sier KFUM-treneren:

- Han hadde sin beste sesong i fjor. Da spilte han fast og nesten alt. I år har det vært utfordrende med en amputert preseason og skader/sykdom. Allikevel har han hatt et herlig humør i garderoben og på felt. Han har betydd mye med sitt smittende humør og herlige personlighet. Også en av de som hele tiden er på jakt for å bli bedre. Stod igjen etter økter og ville alltid ha mer.

LES OGSÅ:
Også Tavakoli takket av i Kåffa
Henter ny spiss fra Moss
 

_P8A8063.jpeg
JUBEL: Marius Alm høyt oppe etter straffekonkurransen i Fredrikstad. 

Annonse fra Obos-ligaen: