Henter ny målscorer fra Moss

- Var aldri i tvil da jeg hørte om KFUM-interessen, sier 22-åringen som har gått gradene i Viking.

Sesongen er over, men 2022-sesongen kommer fort.

Og en av dem som blir med oss inn i et nytt spennende fotballår er angrepsspiller Thomas Klemetsen Jakobsen.

22-åringen, som opprinnelig er fra Stavanger, kommer fra en målrik sesong i Moss.

Etter barneår i Randaberg utviklet Thomas sine fotballferdigheter og var en lovende juniorspiller i Viking. Da han ikke fikk kontrakt der etter juniortida, gikk ferden videre til Vidar før han dro til Moss før 2020-sesongen. Etter en trøblete første sesong med en kneskade, har han virkelig vist sine offensive egenskaper i gult og svart i 2021.

Årets spiller, toppscorer og en bra leveranse med målgivende fra sin venstre kantposisjon.

- Jeg kommer hit til KFUM med klare ambisjoner om å utvikle meg videre. Jeg har jobbet hardt for å bli del av toppfotballen, og dette føles som et riktig steg å ta. Da jeg hørte om interessen fra KFUM, var det aldri noen tvil, sier 22-åringen.

Stabil målgjører
Stavanger-gutten har notert seg for jevnt med scoringer på nivå 3 og 4 i norsk fotball. 15 mål på 41 kamper i Moss, 11 av dem denne sesongen (9 serie + 2 cup), 14 mål på 31 kamper i Vidar-drakt og 23 mål på 50 matcher for Viking 2.

Nå håper han det går med han som det gjorde sist vi hentet en målscorer fra Moss. Da han kom til Moss før 2020-sesongen, var det omtrent samtidig som årets Kåffa-toppscorer Alagie Sanyang dro fra nettopp Moss til KFUM.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Jeg har sett hvordan andre spillere har utviklet seg her, og ser fram til å bli del av den fotballen som KFUM spiller, sier Jakobsen har signert på en treårskontrakt.

Vinnerskalle
Trenerteamet i Kåffa har hatt 22-åringen høyt på blokka de siste månedene, og har god kontroll på hva som kommer inn.

- Vi har hentet inn en spiss som har hatt god utvikling de siste årene. Fra Vikings rekrutter hvor han har fått lovord, innom Vidar og så en veldig god sesong for Moss, sier Isnes og gir sitt nye angrepsvåpen følgende attest:

- En spiller som er flink til å gjøre de andre gode, samt en sterk og smart spiller. Han er retningsbestemt i spillet sitt og har en herlig vinnerskalle. I år har han vært både målscorer og tilrettelegger. Vi har sjekket referanser både i Viking og Vidar og han har gitt oss et veldig godt førsteinntrykk. Dette er en spiller som vil opp og frem og tilføre enda mer profesjonalitet i gruppa. sier Isnes som i sin tid også hentet Remi-André Svindland fra Moss.

STEM PÅ PROFETENES SPILLER 2021!

Annonse fra Obos-ligaen: