Ny toppkamp for unggutta på Ekeberg

I kveld er det duket for ny toppkamp på KFUM-Arena. FC Oslo ble et nummer for små i cupkampen mot A-laget. Nå skal de prøve å bryte seiersrekka til Kåffas rekruttlag.

(Foto: FC Oslo)

Til tross for solid innsats ble FC Oslo nummeret for små da de ikke maktet å ta seg videre fra første cuprunde. Nå får hovedstadens nyoppstartede suksesslag en ny sjanse til å beseire Kåffa i den syvende runden i 4.divisjon Avd.1 Oslo. 

Et Kåffa lag som til nå ikke har avgitt en eneste poeng jages av Adam Larsen Kwaraseys menn som foruten et tap mot Asker 2 har full pott så langt i årets seriespill. 

Dermed er det duket for en spennende og intens kveldskamp på KFUM-Arena mellom to lag som begge ønsker seg et opprykk.

Fjorårets oppgjør bød på dramatikk med Kåffa-utligning på overtid og tre røde kort. Mye ligger an til at det kan bli hett også i kveldens oppgjør. 

KFUM må klare seg uten flere av sine tiljengelige A-lags spillere ettersom Isnes sine menn fortsatt har ferie i noen dager til. Dermed er det de unge talentene som må vise at årets gode sesongstart og gnistrende prestasjoner både i Interkrets og 4.divisjon kan opprettholdes mot det som trolig blir årets tøffeste motstander. 

Vi håper mange tar turen til Ekeberg for å se toppoppgjøret og heie våre disipler frem til tre nye poeng. 

Annonse fra Obos-ligaen: